Kampeercadeaus voor Moederdag

Martine van Kuler

Zondag 8 mei is het Moederdag. Eigenlijk vinden we dat maar onzin, maar dat vertellen we onze kinderen natuurlijk niet. Ook wij laten ons tenslotte graag in de watten leggen én vinden het leuk zomaar een cadeautje te krijgen. Van deze kampeercadeaus voor Moederdag worden wij bijvoorbeeld heel blij en dat geldt misschien ook wel voor jouw moeder (of vrouw).

Bialetti percolator

Ook op de camping beginnen we de dag graag met een lekker kopje koffie. Deze Moka Express percolator van Bialetti is het meest klassieke model en geschikt voor drie kopjes espresso. De percolator heeft een inhoud van 150 ml. Hij is geschikt voor gas en elektrische kookplaten. Te koop bij onder meer bol.com voor 32,95 euro.

Flat flowers

Heb je een camper of caravan? Met deze Flat Flowers op je ramen lijkt het of je altijd een fris blosje bloemen hebt staan. Ze zijn klevend, dus ze laten geen lijmresten achter op de ramen. Je kunt ze ook makkelijk verwijderen en weer ergens anders plakken. Ze zijn aan twee kanten zichtbaar dus ook leuk als je lekker voor de camper of caravan zit. Er zijn verschillende soorten Flat Flowers. Je koopt ze onder meer bij Kek Kamperen voor 13,50 euro.

Tafellamp Mably Wood

Nog een tof kampeercadeau voor Moederdag. Bij een gezellige avond voor de tent hoort een sfeerlichtje. Op de camping zorgt tafellamp Mably Wood daarvoor. Deze lamp geeft een warm licht en is oplaadbaar via de meegeleverde usb-kabel. De lamp is spatwaterdicht en heeft verschillende dimstanden. Hij kost 34,99 euro en je koopt hem onder meer bij bol.com.

Een hangmat (graag inclusief wat tijd om te relaxen)

Is het een blauwe banaan? Is het een parachute? Is het een opvouwbare boodschappentas? Nee! Het is een hangmat. Dit lichtgewicht exemplaar (wel gemaakt van parachutestof) is van Bo-Camp. We vonden hem bij Wehkamp voor 23,15 euro. Op de camping hang je hem makkelijk tussen twee bomen. Wij zien ons hier wel in liggen. Maar krijgen we dan ook wat relaxtijd cadeau?

Onbreekbare wijnglazen

Dat we graag een wijntje drinken zal geen verrassing zijn. Op de camping en tijdens een picknick kunnen we enorm genieten van een lekker glas wijn. Scherven brengen dan wel geluk, maar ook veel troep. Met dit setje onbreekbare wijnglazen van Rosti Mepal heb je daar geen last van. Ze zijn gemaakt van helder kunststof en BPA-vrij. Heel handig dus voor als je gaat picknicken! Voor 13,94 euro koop je ze bij bol.com

Vrolijk strandlaken als Moederdag

Met dit kleurrijke strandlaken steel je gegarandeerd de show bij het campingzwembad en de strandtent. Door het grote formaat is hij trouwens ook heel geschikt als saunahanddoek. Hij is te koop bij A Spark of happiness en kost 39,95 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!