Kampeercadeau onder de kerstboom: zeven leuke tips

Jos Mark

Kerstfeest 2020 is anders dan in andere jaren. Gelukkig kunnen we elkaar nog steeds verrassen met een mooi cadeau. Om in vakantiesferen te komen, leggen wij mooie kampeercadeaus onder de kerstboom. Altijd leuk om te krijgen én om te geven!

7

Onze eerste cadeausuggestie doet het altijd goed onder de kerstboom. Want wie houdt er nu niet van een warm vuurtje? Deze Cosiscoop Rider lijkt op een oude mijnlamp. Vorig jaar gaven we nog een paar exemplaren weg. Dit is het kampeercadeau bij uitstek. Hij gebruikt een gastankje in de voet van de lamp en geeft net dat beetje warmte waaraan je in het voor- of najaar behoefte hebt. Je kunt deze supergezellige lamp hier bekijken.

6

Op zes staat de kampeerstoel, maar dan anders. De Westfield Elisabeth is een klapstoel in de vintage-serie. Deze stoelen passen net zo goed thuis in de serre of op de kinderkamer als in de voortent of onder de luifel. Ze zitten heerlijk en zien er ook nog eens fantastisch uit. Wij vonden de stoel bij Fritz Berger voor zes tientjes. Opgevouwen past ook dit kampeercadeau prima onder de kerstboom.

5

Nu we het toch over kampeerstoelen hebben: dit handige tafeltje klik je zo aan je campingstoel. Het heeft een uitsparing voor een glas of beker en natuurlijk je mobiele telefoon. En zeg nu niet dat dit niet handig is. Dit kerstkampeercadeau past op alle klapstoelen. Wij vonden hem hier voor net geen 15 euro.

4

Dit kampeercadeau voor onder de kerstboom hebben we zelf ook en het bevalt uitstekend. BoCamp noemt het de Chillmat Urban Outdoor. Wij gebruiken dit tentkleed onder de luifel. Het ziet er gezellig uit en het voelt door de dikke structuur heel fijn aan je blote voeten. Natuurlijk is dit kleed vochtbestendig. Zand zakt er doorheen. Deze Chillmat is 2,70 x 2,00 meter en kost 40 euro. Er zijn ook andere dessins en maten beschikbaar.

3

De Netgear Orbi 4G router zorgt er met een eigen simkaart voor dat je overal waar je 4G-ontvangst hebt ook draadloos kunt internetten. Net als met de mobiele telefoon kun je ongestoord al je apparaten aan het internet koppelen, waar je ook bent. Hij kost hier 399 euro.

2

En als je dan de router hierboven onder de kerstboom hebt gevonden, dan wil je natuurlijk ook op de camping Ziggo of Netflix kunnen kijken zonder je aan het kleine scherm van je iPad te storen. Je moet die voetbal tenslotte wel kunnen zien. Als je al een televisie met een hdmi-aansluiting hebt, kun je deze met de Chromecast van Google zo ‘smart’ maken. Voor een paar tientjes ben je helemaal onder de pannen.

1

Ons absolute nummer één kampeercadeau voor onder de kerstboom is toch wel de Volkswagen T1 camper van Lego. Je bent met dit bouwpakket uren zoet om hem in elkaar te zetten. Ideaal tijdens de feestdagen en daarna kun je hem nog jaren met gepaste trots aan kampeervrienden laten zien. Het uitbreidingspakket met verlichting maakt hem nog leuker (foto boven). Wij vonden de Lego bouwdoos van de camper hier voor net geen 130 euro. Het verlichtingspakket kost 43,50 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

jos-mark

Jos Mark

Eigenaar Campingtrend

Jos kampeert van jongs af aan. Tegenwoordig met echtgenote Ineke en hond Noa in een camper Carthago C-Tourer 145 RB LE.