Campr Outcast exterieur

Kampeerbus voor vier personen: de nieuwe Campr Outcast

Marije Onderwaater

Gezelschap voor de Campr Solo, Drifter en E-Drifter. De Nederlandse bouwer van kampeerinrichtingen heeft een nieuw model ontwikkeld: de Campr Outcast. Hierin kunnen tot vier personen reizen en overnachten.

Of je nu een eigen bus hebt die je tot kampeerauto wilt laten ombouwen óf helemaal bij nul begint; in beide gevallen kan je terecht bij Campr. Het bedrijf is in coronatijd begonnen met het bouwen van kampeerinrichtingen voor bussen. Inmiddels zijn er al drie: de Solo, de Drifter en de E-Drifter. Daar komt nu de Campr Outcast bij. Dit model is geschikt voor de Fiat Ducato, Peugeot Boxer, de Citroën Jumper en de Mercedes Sprinter. Heb je die zelf niet, dan kun je die bij Campr meteen bijbestellen.

Dwarsbed en slaaphefdak

De Campr Outcast heeft achterin een dwarsbed dat 1,93 meter lang en 1,35 meter breed is. Vind je dat te kort? Geen probleem, want Campr kan de Outcast optioneel uitrusten met ‘flares’. Deze verbredingen van de zijwanden zorgen ervoor dat het bed een lengte van 2,03 meter heeft. En dat is voor veel mensen voldoende om ‘s ochtends even lekker uit te rekken. Het trappetje bij het bed dient ook als opbergruimte. Tegen meerprijs kan je kiezen voor een slaaphefdak. Het bed dat hierin ligt heeft een afmeting van 2,00 x 1,30 meter. Voor twee volwassenen betekent dit gezellig knus tegen elkaar aan liggen. Twee kinderen hebben hier genoeg ruimte. In het geïsoleerde dak komt veel licht binnen dankzij de vier ramen, waarvan er twee zijn voorzien van een insectenhor. Wil je volop genieten van het buitenleven? Rits dan het raam aan de voorzijde helemaal open.

Campr Outcast
Campr Outcast

Chillen in de zithoek

Ontbijten, avondeten, borrelen of een spelletje doen kan in de zithoek, waar met het bankje en de draaibare voorstoelen plek is voor vier personen. Het is mogelijk om – tegen meerprijs – de kleur van de bank zelf te kiezen en dat geldt ook voor de fronten van de kasten en de wanden. Het keukenblok staat achter de bank en voor het bed. Hier vind je onder meer een 90 liter-compressorkoelkast, een kookstel en een spoelbak. Een vast toilet heeft de Campr Outcast niet, al kom je een heel eind met een Porta Potti, waarvoor speciaal ruimte is gecreëerd.

Campr Outcast zitgroep
Campr Outcast zitgroep
Campr Outcast instap
Campr Outcast instap

Opties Campr Outcast

De Campr Outcast is verkrijgbaar vanaf 40.500 euro. Dit is dus zonder het basisvoertuig. Dat kan je erbij kopen of zelf aanleveren, al moet het dan wel aan de inbouweisen voldoen. Op de optielijst staan onder meer een luifel, Truma D6 dieselverwarming, zonnepanelen en een buitendouche. Op de site van Campr, waar je via onderstaande button komt, lees je meer over deze kampeerinrichting en ook voor welke leuke kleuren je allemaal kunt kiezen.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…