Q&A Catalunya

Kampeer mee met Jos en DW: 19-21 april 2024 in Holten

Marije Onderwaater

Heb jij altijd al eens willen kamperen met Campingtrends Jos Mark en Dick William – DWvlogt – Harinck? Dan is dit je kans! Van 19 tot en met 21 april 2024 strijken de mannen neer op camping de Holterberg in Holten voor een kampeerweekend vol activiteiten. Kampeer jij mee met Jos en DW?

Jos: “We komen zo vaak mensen tegen die enthousiast reageren en het leuk vinden om ons te ontmoeten. En natuurlijk zijn wij zelf altijd in voor een feestje! Daarom vonden we het tijd om een kampeerweekend met onze volgers te organiseren. We doen het klein, zodat we ook echt tijd hebben om iedereen te spreken.”

Camping de Holterberg
Het kampeerweekend vindt plaats op camping de Holterberg
Camping de Holterberg
Het kampeerweekend vindt plaats op camping de Holterberg

Kampeerweekend op camping de Holterberg

Het kampeerweekend met Jos en DW vindt plaats op camping de Holterberg in Holten, van vrijdag 19 april tot en met zondag 21 april. Deelname kost 95 euro voor twee personen, een kampeermiddel en 10 kWh elektriciteit én laat vertrek op zondag. Ook krijg je voor dat bedrag drie consumptiemuntjes per persoon, die je zowel vrijdagavond tijdens de welkomstborrel als zaterdag tijdens de pubquiz kunt gebruiken.

Ontmoet Jos en DW
Ontmoet Jos en DW

Programma kampeerweekend

Dit is het programma van het ‘Kampeer mee met Jos en DW’-weekend:

Vrijdag 19 april
vanaf 15.00 uur Aankomst
19.00 uur Welkomstborrel in het restaurant

Zaterdag 20 april
10.00 uur Workshop vloggen (DW) en editten (Jos)
12.00 uur Minikampeerbeurs op de camping
vanaf 18.00 uur Optioneel tweegangendiner in het restaurant voor 25 euro per persoon (reserveren bij aankomst)
Keuze uit voor- en hoofdgerecht of hoofd- en nagerecht. Bij het hoofdgerecht is er keuze uit kipsaté, schnitzel of een vegetarische schnitzel met garnituur, patat en salade.
21.00 uur Pubquiz, gepresenteerd door Jos en DW, natuurlijk met leuke kampeerprijzen

Zondag 21 april
Op eigen gelegenheid relaxen op de camping of fietsen en wandelen in de omgeving.

Jos en DW presenteren een pubquiz met prijzen
Jos en DW presenteren een pubquiz met prijzen

Zaterdag: minikampeerbeurs

Een minibeurs maakt het Kampeer mee met Jos en DW-weekend compleet. Van circa 12.00 uur kan je op de camping lekker rondkijken en vragen stellen. De volgende standhouders zijn aanwezig:

 • Averesch Campers
  expert in Adria en Sun Living
 • Caravan & Camper Comfort
  verkoop en inbouw van Lithium Super B-accu’s, omvormers en zonnepanelen voor campers en caravans
 • WayPoint
  deskundig in navigatiesystemen voor onderweg en voor recreatief gebruik, importeur van Sena fietshelmen
 • Goal Zero
  verkoop van onder meer powerstations, zonnepanelen en GoPro

Vraag het aan Sjoerd

Sjoerd Kuipers van Kampeertechniek Zuid-Holland is onze steun en toeverlaat op technisch gebied. Sjoerd is aanwezig om al jouw technische vragen over campers en caravans te beantwoorden.

Adria Twin Max
Adria Twin Max

Zondag: genieten van de omgeving

Zondag 21 april is de laatste dag van het Kampeer mee met Jos en DW-weekend. Deze dag kan je helemaal naar eigen keus invullen. En je hebt de tijd, want je hoeft de camping pas om xx uur te verlaten. De omgeving van camping de Holterberg leent zich uitstekend voor een wandeling of een fietstocht.

Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug

Camping de Holterberg is gevestigd in het Salland. Dit Overijsselse vakantiegebied ligt bij de IJssel en Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. De camping dankt zijn naam aan de Holterberg, de zuidelijke kant van het Nationaal Park. Op de berg zijn horecagelegenheden te vinden, net als een speelbos, midgetgolf en een natuurmuseum. Een perfecte bestemming voor een wandel- of fietstocht. In de buurt van de camping zijn veel gezellige dorpen en steden te vinden, zoals Hanzestad Deventer.

Wandelen

Wandelliefhebbers kunnen hun hart ophalen op deze zondag. Het wandelnetwerk ligt tegen de camping aan en met knooppunten kun je een eigen route samenstellen. Op de camping zijn wandelkaarten verkrijgbaar.

Fietsen

Hou je van fietsen? Neem ze dan vooral mee naar het kampeerweekend, want op zondag kan je heerlijk de omgeving verkennen. Fiets langs de IJssel en maak af en toe gebruik van een pontje of fietsveer om naar de overkant te komen. Of zwier over het platteland en maak een stop bij een van de boerderijwinkels. Fietsroutes – ook voor mountainbikes – zijn eveneens bij de receptie van camping de Holterberg verkrijgbaar.

Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug
Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug

Aanmelden kampeerweekend

Kampeer jij in april mee met Jos en DW? Meld je dan snel aan via onderstaande button. Er zijn namelijk maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. We hopen je te ontmoeten op camping de Holterberg!

Helaas kun je niet meer reserveren, het weekeind is volgeboekt!

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…