Veel bezoekers naar Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022

Martine van Kuler

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022 is alweer bijna een week voorbij, maar wij genieten nog na. En we zijn vast niet de enigen, want deze editie kwamen er ruim veertigduizend bezoekers op het evenement af, zo maakte de organisatie bekend.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022
Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022
Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022
Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022

Duurzaam en elektrisch

Dit jaar was er veel aandacht voor elektrische campers, vouwwagens en tenttrailers. Ook organiseerden exposanten veel activiteiten en workshops en dat bleek erg in de smaak te vallen bij het publiek. “Naast nieuwe camper(van)s, caravans, tenttrailers en tenten wilden we de gehele kampeerervaring juist laten zien. De georganiseerde activiteiten en workshops droegen hier perfect aan bij”, aldus beursmanager Rachel Jankowsky.

Kampeerbeurs met winnaars

Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs waren er diverse verkiezingen. Zo werden de winnaars van de ANWB Camper en Caravan van het Jaar bekendgemaakt. Bürstner sleepte de camperprijs binnen voor de Lyseo Gallery en de Adria Altea werd verkozen tot meest innovatieve caravan.

Ook was er voor het eerst de uitreiking van de Kampeer Duurzaamheidsprijzen. Deze gingen naar camperbouwer Ventje, die camperinterieurs bouwt met FSC-gecertificeerd hout en schapenwol, en naar Karsten Tenten, die een serie tenten van gerecyclede spijkerbroeken maakt.

Natuurlijk was er nog veel meer te beleven op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, maar als je een trouwe volger van Campingtrend bent, dan weet je dat ongetwijfeld al. Wil jij ook nog even nagenieten? Kijk dan de liveshows op ons YouTube-kanaal is terug. Feelgood-tv voor op regenachtige herfstdagen!

Heb je de beurs dit jaar gemist? Zet dan woensdag 4 tot en met zondag 8 oktober 2023 maar vast in je agenda, want dan vindt de volgende editie plaats.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!