Kampa Dometic Sunshine Air Pro 400 opblaasbare luifel

Luc Schaepkens

De Kampa Dometic Sunshine Air Pro 400 luifel staat binnen enkele minuten. Je schuift deze opblaasbare luifel voor de caravan in de pees. Pomp het buizenframe op en je kunt koffie gaan zetten.

Kampa Dometic Sunshine Air Pro 400 opblaasbare luifel met één ventiel

De Sunshine Air Pro 400 caravanluifel heeft één ventiel. Je sluit de meegeleverde tweewegpomp aan en binnen enkele minuten staat de luifel. Dit exemplaar heeft een belangrijk voordeel ten opzichte van een luifel met stalen stangen en poten. Bij een onverwachte windvlaag kan er namelijk geen schade ontstaan. De slangen vol lucht maken geen deuken of krassen op het dak of de wand als het misgaat. De caravanluifel is gemaakt van dubbellaags Weathershield-polyester. Hij weegt in totaal slechts 8,2 kilo, is 4 meter breed en 2,5 meter diep.

De caravanluifel past aan caravans met een opbouwhoogte van 2,35 tot 2,50 meter. Opgevouwen is hij gemakkelijk op te bergen. Er blijft namelijk een pakketje van zo’n 70 bij 27 centimeter over.

Ook zijwanden verkrijgbaar

De Kampa Sunshine Air Pro 400 is uit te breiden met twee optionele zijwanden. Ze bieden bescherming tegen de wind én geven privacy. Die zijwanden komen inclusief twee aluminium stokken waar de wanden aan hangen. Toch nog een stok dus aan deze caravanluifel. De losse zijwanden zijn verkrijgbaar vanaf 200 euro.

De Kampa Dometic Air Pro 400 opblaasbare caravanluifel is te koop vanaf 520 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur