Je tent wassen in de XXL wasmachine van Tentcare

Luc Schaepkens

Met een caravan of camper ga je door de wasstraat voordat hij de stalling in gaat. Maar hoe doe je dat eigenlijk met een tent? Dat is wat betreft het bedrijf Tentcare net zo simpel. Die stop je aan het eind van het seizoen namelijk simpelweg in een hele grote XXL-wasmachine.

Tentcare

Groene aanslag, vogelpoep, zand en modder. Aan het einde van een kampeerseizoen kan menig tent wel een wasbeurt gebruiken. En daar springt Tentcare handig op in.

Een stretchtent als voortent. Ook te huur.
Een stretchtent als voortent. Ook te huur.

Laat maar lekker draaien, je tent wassen bij Tentcare

Tentcare heeft een hele grote wasmachine. Daar gaat je tent in. Vervolgens wordt hij uitgehangen om te drogen. Een canvas tent kan na het drogen ook weer worden geïmpregneerd. Je tent is weer klaar voor een nieuw seizoen. Ook voor het verwijderen van schimmel of weervlekken ben je hier aan het goede adres. Het wassen van een sterk aangetaste tent is wel op eigen risico. Zie hiervoor de voorwaarden op de site.

En als je dan toch bezig bent; repareren van schade doen ze er ook al. Scheurtjes, gaatjes en losse lussen zijn geen probleem voor het eigen naaiatelier. Daar weet de zware industriële langarm-naaimachine wel raad mee. Dus voordat je tent weer een tijdje op zolder ligt even langs de wasmachine. Dan heb je volgend jaar een frisse schone en waterdichte tent om mee te beginnen. Lekker toch?

Op zoek naar het gemak van een opblaasbare voortent? Lees dan vooral dit artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur