Italiaanse camping Vidor valt in de prijzen

Martine van Kuler

Camping Vidor is uitgeroepen tot de beste Italiaanse camping voor campervakanties. De prijs is toegekend door KoobCamp, een toeristisch netwerk waar meer dan dertig internationale websites deel van uitmaken.

Vidor

Je hebt Camping Vidor eerder dit jaar al voorbij zien komen op Campingtrend. Het is namelijk een van de campings waar Jos verbleef toen hij ging winterkamperen in Italië. Jos was er met zijn camper en hij heeft het er prima naar zijn zin gehad. Maar waarom is deze camping zo geschikt voor camperaars?

Camping Vidor in de winter!
Camping Vidor in de winter!

Camping in de Dolomieten

Om te bepalen welke Italiaanse camping de beste is voor camperaars ging KoobCamp te rade bij de website CamperOnline. Er werd onder meer gekeken naar de beoordelingen die reizigers hier achterlieten. Vooral de ligging van Vidor blijkt in de smaak te vallen. Gelegen in de Fassa-vallei is het een prima uitvalsbasis om – een deel van – de Dolomieten te verkennen. Niet alleen in de winter, maar ook in de zomer is het hier prachtig.

Foto: Camping Vidor.
Foto: Camping Vidor.

Kamperen op camping Vidor

Ga jij met de camper of caravan naar camping Vidor, dan wacht je een ruime staanplaats. Volgens het juryrapport zijn de plekken gemakkelijk te bereiken en hoef je geen halsbrekende toeren uit te halen om je kampeermiddel op zijn plek te zetten. En dan het uitzicht… Wakker worden met uitzicht op de Dolomieten is echt een feestje.

Nog meer genieten op deze Italiaanse camping

Last but not least, of als we in Italiaanse sferen blijven, ultimo ma non per importanza, waarderen bezoekers het restaurant van camping Vidor. De kwaliteit van de gerechten, de verse ingrediënten en de goede bediening zorgden er mede voor dat de camping werd uitgeroepen tot beste Italiaanse camping voor campervakanties.

Niet in het juryrapport van KoobCamp, maar toch een extra pluspuntje van Campingtrend krijgt Vidor voor de spa. Er zijn verschillende sauna’s en baden aanwezig. Heerlijk om na het skiën of wandelen even te ontspannen. Houd je wel van sauna’s, maar ben je niet dol op de blote lijven van anderen? Huur dan de privé-spa. Jos bracht er een paar uurtjes in door en hij keurde hem goed.

Wil je meer weten over camping Vidor? Kijk dan op de website van deze camping. Zoek je een Italiaanse camping, maar voldoet Vidor niet helemaal aan je wensen? Lees dan eens het artikel over de Italiaanse campings die we hebben bezocht.

Eet smakelijk in het restaurant van camping Vidor.
Eet smakelijk in het restaurant van camping Vidor.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!