Isabella voortent Penta Etna in nieuwe kleuren: perfect voor langkampeerders

Luc Schaepkens

Na de voortent Forum Etna is er nu ook de voortent Penta Etna. De toevoeging Etna staat voor het gebruikte kleurenthema van de tent: warme en natuurlijke kleuren met donkere nuances. Perfect voor de langkampeerder, aldus Isabella.

Isabella voortent Penta Etna in nieuwe kleuren

Het kleurenthema Etna is geïnspireerd op het landschap van het Middellandse Zee-gebied. Daarbij draait het om de warme en natuurlijke kleuren als ‘walnoot’ en ‘vulkaan’. De donkere nuances van Etna zijn vooral prettig voor langkampeerders. De Isabella voortent Penta Etna heeft een diepte van 3,5 meter. De tent is zo vormgegeven dat alle ruimte volledig is te benutten. Het gebruikte materiaal – Isacryl – laat de tent ademen en zorgt voor een optimaal binnenklimaat.

De Isabella voortent Penta maakt al meer dan 35 jaar deel uit van het programma. De voortent kent veel openingsmogelijkheden en is aan weerszijden voorzien van insectenhorren. Daardoor heb je een optimale ventilatie in de voortent. De grote – en eenvoudig uitritsbare – raampartijen aan de voorkant zorgen voor veel lichtinval. De vijfhoekige vorm zorgt voor een hoge stabiliteit. Je kunt kiezen uit het sterke Zinox stalen frame of het ultrasterke Zinox MegaFrame voor extra stabiliteit. De Isabella voortent Penta Etna heeft twee deuropties. Kijk voor meer informatie op de site van Isabella.

Op zoek naar een snelle opblaasbare luifel voor aan de camper? Ook daarvoor moet je bij Isabella zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur