Isabella Cosy Corner Levo: snel opgezet beschut hoekje

Luc Schaepkens

De Cosy Corner Levo van Isabella zorgt voor een beschut hoekje bij de camper of caravan. Deze Isabella-luifel is ideaal, bijvoorbeeld op de doorreiscamping. Je zit droog, uit de wind en in de schaduw.

Caravanluifel of camperluife

Met deze caravanluifel of camperluifel creëer je een ideaal plekje. Bijvoorbeeld voor een bakje koffie onderweg. Of zodat je ’s avonds nog even buiten uit de wind kunt zitten. Om de Cosy Corner Levo op te zetten, zijn slechts drie stokken nodig. Je kunt hem op elke gewenste plek in de rail van je caravan of camper plaatsen. Aan de voorkant, achterkant of in het midden. En voor net iets meer beschutting combineer je hem desgewenst met het Levo-windscherm.

Cosy Corner Levo met veel opzetgemak

Deze camperluifel of caravanluifel heeft een frame van carbon met Isofix-stangklemmen. Gemakkelijker wordt het niet. Het is daarbij lichtgewicht spul. De kleur is neutraal grijs. Hij past op een railhoogte van 1,85 tot 2,55 meter. De luifel is 2,30 meter breed en 2,10 meter diep. Een beschut hoekje dat snel is opgezet. Ideaal voor op de doorreiscamping. De Cosy Corner Levo kost 411 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur