Inklappen en opbergen: deze kampeerspullen neem je makkelijk mee

Luc Schaepkens

Als je op reis gaat, is de bagageruimte meestal beperkt. Kampeerspullen die je eenvoudig kunt inklappen en opbergen zijn dan wel zo handig. Wij hebben een paar leuke tips voor je.

Inklappen en opbergen maar

  • De Capture Outdoor inklapbare stabiele kampeertafel is geschikt voor vier personen. De tafel is 60×90 centimeter groot. Je kunt hem op twee verschillende hoogtes gebruiken: 39 of 69 centimeter. Het frame is van aluminium en het blad van melamine mdf. Na het inklappen draag je de tafel gemakkelijk aan de handige draagbeugel. Hij kost 35 euro en is hier te zien.
  • Een tafel is niet compleet zonder stoelen. De Copa Rio van Bo-Camp is een zeer compacte klapstoel, voorzien van een sterke nylon stof en een lichtgewicht aluminium frame. Daarnaast heeft deze stoel extra stabilisatoren en een ‘safety-lock’ tegen ongewenst inklappen. Compact mee te nemen (ingeklapt lxbxh): 65 x 55 x 7 centimeter. Zithoogte: 40 centimeter. Zitdiepte: 43 centimeter. Zitbreedte: 44 centimeter. Maximale belasting: 100 kilogram. De prijs is 29 euro. Hij is hier te zien.
  • De good old houten strandstoel ligt ook prima naast de tent of caravan. Heerlijk in het zonnetje. Hij heeft drie verschillende standen en is er in diverse kleuren. Deze stoel kan tot 130 kilo dragen. En aan het einde van de dag is het inklappen en opbergen. Voor 59 euro te koop en hier te zien.

En ook nog

  • Gemakkelijk instappen kan met dit solide opstapje. Het is 26 centimeter hoog en heeft een handige antislip-trede. Het is gemaakt van hoogwaardig aluminium en draagt tot 120 kilo. Dit opstapje kost 85 euro en is hier te bekijken.
  • Water halen doe je gemakkelijk met deze opvouwbare jerrycan. De jerrycan heeft een kraantje en er kan 8 liter water in. Hij is helemaal helemaal samen te vouwen en neemt zo amper plaats in. Deze jerrycan kost 16 euro. Bekijk hem hier.
  • Een superhandige opvouwbare emmer van Abbey Camp. Verkrijgbaar in een aantal vrolijke kleuren. De emmer is compact opvouwbaar en daardoor gemakkelijk mee te nemen naar de camping, maar ook ideaal voor thuis. Deze multifunctionele emmer heeft een verstevigde rand en bodem, een inhoud van 10 liter en is gemakkelijk schoon te houden. Hij kost 16 euro en is hier te zien.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur