In één dag de wereld rond op de Vakantiebeurs

Martine van Kuler

In een nat oktoberweekend als dit denken we graag aan zonnige dagen op de camping. Weet jij al wat jouw volgende bestemming is of heb je nog geen idee? In dat laatste geval is een bezoekje aan de Vakantiebeurs misschien leuk. De beurs vindt van 11 tot en met 14 januari 2024 plaats in de Utrechtse Jaarbeurs en tickets zijn inmiddels te koop.

Misschien denk je: wat heeft de Vakantiebeurs mij als kampeerder te bieden? Nou genoeg, want naast de exotische vliegbestemmingen zijn er veel Europese landen vertegenwoordigd. Van Spanje tot Finland en van Ierland tot Zwitserland.

En heb je al eens met een camper door Amerika willen reizen? Zoek je een camping waar je met je eigen kampeermiddel terechtkunt? Of een waar je een bijzondere accommodatie kunt huren? Kom naar Vakantiebeurs en laat je inspireren.

Vakantiebeurs 2024 praktisch

De volgende editie van de Vakantiebeurs vindt plaats van 11 tot en met 14 januari 2024 in de Jaarbeurs in Utrecht. Je kunt er dagelijks van 9.30 tot 17 uur terecht en op vrijdag zelfs tot 20 uur.

Weet jij zeker dat je in de donkere januarimaand wel een portie vakantievoorpret kunt gebruiken? Koop dan nu alvast je tickets. Dat kan via onderstaande button. Een dagticket voor volwassenen kost 14,75 euro. Kinderen van 8 t/m 14 betalen 8,50 euro en kids van 4 t/m 7 jaar mogen voor een eurootje naar binnen.

Twijfel je nog? In bovenstaande video laat Jos je zien hoe de beurs in januari van dit jaar was.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!