IJssculpturen in Brugge

Luc Schaepkens

Het festival kost voor de jeugd tot 11 jaar 9 euro en daarboven 11 euro.

Disneyland® Parijs

Van 15-11-2011 tot 15-01-2012 vind in het Belgische Brugge het ICE WONDERLAND plaats.
Artiesten uit de hele wereld creëren een sprookjeswereld in sneeuw en ijs vol emoties en avontuur. Ontdek deze uitzonderlijke tentoonstelling gebaseerd op Disneyland® Parijs.

Het internationaal Sneeuw & IJssculpturenfestival van Brugge pakt deze winter uit met een wereldprimeur: een interpretatie van Disneyland® Paris!Een ijskoud avontuur, een ontdekking boordevol verrassingen in een sprookjesachtige en fantastische wereld van sneeuw en ijs! Houd muts en handschoenen in aanslag. De temperatuur in de ijstent bedraagt zes graden onder nul. Rode neus en dito wangen gegarandeerd.  Geniet ook na je bezoek van Brugge, hartje winter.
Brugge is goed bezig, de stad die op de werelderfgoedlijst staat is ook zonder dit soort extra’s de moeite waard. Een ijssculpturen festival toont eens te meer aan dat Brugge sterk is in het promoten van haar aanwezigheid. Dit jaar is het ijssculpturen festival op Disney geënt en hebben verschillende kunstenaars hun best gedaan de figuren in een prima sfeer de winterse uitstraling te geven.

Het ijssculpturen festival vind plaats op het stationsplein je kunt dus zo uit de trein het festival in het tijdelijke ‘tentenkamp’ bezoeken.

Het festival kost voor de jeugd tot 11 jaar 9 euro en daarboven 11 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur