I Magnoni

Luc Schaepkens

Wilt u genieten van de vrijheid en de rust van I Magnoni?

Kamperen

I Magnoni biedt de mogelijkheid om in alle rust en eenvoud te kamperen. Onder de kersen- of eikenbomen, of tussen de olijfbomen, is er ruimte om uw tent op te zetten. Er is geen elektriciteit voorhanden, maar er staat wel een koelkast ter beschikking. En uiteraard kunt u wel gebruik van net sanitair met warm water. Iedere ochtend kunt u verse broodjes laten bezorgen bij uw tent, u kunt zelfs ook genieten van een compleet verzorgd ontbijt arrangement. Het zwembad, behorende bij het appartementen complex, staat vanzelfsprekend ook ter beschikking van de kampeerders. Ook tijdens u kampeervakantie is het mogelijk om mee te doen met de kookcursus.

Eén van onze gasten afgelopen jaar gaf ons deze lovende recensie

Wij hadden geopteerd voor een rustige vakantie met de kids op een gezellige camping. Aangekomen bij Barend en Annelies werden we zeer goed ontvangen. De eerste indruk beantwoordde volledig aan onze verwachtingen. En om een lang verhaal kort te maken: de eerste indruk werd naarmate de vakantie vorderde steeds meer overtroffen: Hierna volgen enkele redenen.
-> Jovialiteit van de hosts: altijd de glimlach op het gezicht en steeds bereid om enkele hints te geven.
-> Geweldig eten: Wij hadden als kampeerders onze “keuken” bij. Door de kookkunsten van Annelies en Charlotte slechts 3x gekookt op 2 weken: warme bakker Annelies, het welkomstmaal, de italiaanse avond, “Charlotte’s” pizza avond, Charlotte’s taarten, de barbecue, en de lekkere Italiaanse restaurantjes in de buurt hebben hiervoor gezorgd.
-> Netheid: 10/10: Ook mede door het kleinschalige karakter, maar toiletten douches: altijd net!
-> Ligging: de rust zelve, zelfs bij warm weer altijd een windje, zalig zwembad
I Magnoni: MERCI!

Adresgegevens, informatie en reserveringen

I Magnoni
Barend en Annelies van Gilst
Via Montesecco 156,
I-61045 Pergola (PU)
Italië
+39-3402156012.
Website: www.imagnoni.com
E-mail: imagnoni@imagnoni.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur