Profiteer nu van hoge korting op dit kampeer-hebbeding en meer

Luc Schaepkens

Droom je van een komende vakantie? En wil je daar nu al koopjes voor scoren? Lees dan snel verder, want we hebben nu een kampeer-hebbeding dat je met hoge korting kunt kopen: de Travellife-bolderkar. Wees wel snel, want op = pech.

Hoge korting op deze bolderkar

Naar het strand met alle strandspullen? Gooi ze in deze bolderkar. Zijn de kids moe tijdens een wandeltocht? In de bolderkar vinden ze een prima plekje. Op vakantie boodschappen doen in het dorp? Neem hem mee, want drankjes en verse groenten passen er ook in. Wandelen met je oude hond? Zet hem halverwege in de bolderkar en hij geniet het hele eind. Deze Travellife bolderkar heeft een dak dat beschutting biedt bij zon en regen. Hij kan tot 75 kilo gewicht moeiteloos aan.

Dankzij de stevige kunststof wielen kan de bolderkar over elke ondergrond rijden. De stof van de kuip is voorzien van een waterafstotende coating. De bolderkar is compact op te vouwen en kan dus gemakkelijk mee op vakantie. Deze Travellife bolderkar koop je nu met 33% korting. Dat betekent dat je er nu geen 149 euro voor betaalt, maar slechts 100 euro. Wat je noemt een hoge korting. Als je hem voor 23.00 uur bestelt, heb je hem morgen al in huis. Handig voor je volgende vakantie. Maar pas op, weg = weg.

Bekijk de Travellife bolderkar met hoge korting hier.

De bolderkar ook nog voordelig vullen?

  • Hippe koeltas – alles blijft fris en koel – voor naar het strand of de picknick. Je koopt hem nu met 36% korting voor 19 euro. Bekijk hem hier.
  • Met deze Best Camp Fairy strandtent zit je heerlijk uit de wind of in de schaduw. En dat met 66% korting voor nog geen tientje. Hij is er in het groen of in het blauw. Hier te bekijken.
  • Een vierdelige Outwell-bestekset. Dat zijn zestien stuks in een handige doos. Daardoor kan je deze set altijd gemakkelijk meenemen. Reuzehandig bij een picknick. Nu met 34% korting voor 15,60 euro. Hier te zien.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur