Dordt Open 2023

Hobby en Fendt presenteren nieuws tijdens Dordt Open 2023

Marije Onderwaater

Met de grote zomervakantie net achter de rug, is het tijd om vooruit te kijken naar nieuwe vakanties en wellicht naar een ander kampeermiddel. Staan de merken Hobby en Fendt op jouw verlanglijstje? Breng dan een bezoek aan de Dordt Open 2023, van 2 tot en met 10 september in Dordrecht.

Voor het zwarte gat dat dreigt na de zomervakantie, hoef je niet bang te zijn. Zo aan het eind van de zomer zijn er genoeg beurzen die het hart van kampeerders sneller doen kloppen. Denk bijvoorbeeld aan de Caravan Salon in Düsseldorf, die nog tot en met 3 september te bezoeken is. De Messe ligt op net geen 200 kilometer en biedt talloze hallen vol kampeernoviteiten.

Dordt Open 2023

Blijf je liever dichter bij huis en heb je niet zoveel merkenkeuze nodig? Dan is Dordt Open 2023 een leuk kampeeruitje, dat bovendien gratis is. Hobby en Fendt tonen hier vrijwel al hun modellen en indelingen caravans en campers (alleen Hobby) én brengen het nieuws voor het komende seizoen.

Dordt Open 2023 caravans
Dordt Open 2023 caravans

ANWB en Isabella

Niet alleen Hobby en Fendt zijn vertegenwoordigd. De ANWB is er ook, evenals Isabella, dat caravanvoortenten en bustenten toont.

Gratis toegang
Dordt Open is alle dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis en dat geldt ook voor parkeren. Meer weten? Check de website via onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…