Het unieke modellenaanbod van de Kabe caravans

Luc Schaepkens

Een voortdurende ontwikkeling en een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan caravans en campers. Dat is waar het modellenaanbod van Kabe ook in 2022 voor staat. Welk Kabe-model je ook kiest, je krijgt de beste kwaliteit die er te koop is.

Kabe

De kernwaarden van Kabe – het Kabe-DNA – zijn verankerd in alle producten. Dat zijn kwaliteit, techniek, keuzevrijheid, functionaliteit en betrouwbaarheid. Het zijn vanzelfsprekende principes waar Kabe nooit aan zal tornen, aldus sales manager Daniel Jaldemark. Er zijn volgens Daniel evenveel verschillende manieren om een Kabe te gebruiken als dat er verschillende Kabe-gebruikers zijn.

Volop keuze bij de Kabe caravans

Als twee Kabe-klanten kiezen voor dezelfde lengte, wil dat nog niet zeggen dat ze ook dezelfde uitrusting nodig hebben of van hetzelfde interieur houden. Bij Kabe heb je de keus dit helemaal naar eigen wens in te vullen. “Ik durf te stellen dat er voor iedereen een Kabe is. Het aanbod in het unieke modellenprogramma van Kabe gaat van scherp geprijsde instapmodellen tot caravans of campers in het absolute topsegment. En de flexibele interieuropties van Kabe – Kabe Flexline geheten – maken de keuze nog groter”, aldus Daniel.

De nieuwe Kabe Estate

De nieuwe Kabe Estate is de opvolger van de instapper Classic. Het zijn stuk voor stuk scherp geprijsde caravans. De Estate heeft iets minder opties dan de andere modellen, maar komt uiteraard met de Kabe-kwaliteit tot in de kleinste details. Daar komt bij dat veel van de standaarduitrusting van de Estate bij andere producenten op de optielijst staat. En dus ook extra betaald moeten worden.

De Kabe Edelstenen en de Royal

Na de Estate komen de Kabe caravans met namen van edelstenen. Goed uitgeruste caravans met een hoge standaard en veel keuzemogelijkheden wat betreft vormgeving en indeling. Ze worden al sinds 1963 gebouwd. De Royal is een caravanserie van topklasse die in de standaarduitvoering al het meeste van het beste bevat. Op dit moment is de Royal het best verkochte Kabe-model. Wie een maatje groter wil, kan kiezen voor de Royal Hacienda. Ook dat kan bij Kabe. Dit zijn echt grote caravans met hetzelfde hoge niveau van uitrusting als de andere caravans van de Royal-serie.

De Kabe Imperial

De Kabe Imperial is de absolute premiumserie van de Kabe caravans. Hij heeft compromisloze caravanluxe te bieden. Je vindt hier een niveau van uitrusting en een woonstandaard die volledig uniek is in de branche. Mag het iets groter zijn? Dan is er de Imperial Hacienda. Een echt grote caravan met hetzelfde hoge uitrustingsniveau als rest van de Imperial-serie. Zien wat er allemaal te kiezen valt? Kijk hier voor de Kabe-dealer bij jou in de buurt.

Naar de site van Kabe.

Nader kennismaken met de Kabe Estate? Lees hier ons artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur