Het SooBluu strandlaken van 20 gerecyclede petflessen

Luc Schaepkens

Een fijne badhanddoek is onmisbaar op vakantie. Zoals het SooBluu strandlaken; elk exemplaar is gemaakt van wel 20 gerecyclede petflessen. Milieuvriendelijk en daarbij ook nog eens superzacht en kleurrijk. Maar dit strandlaken heeft nog meer voordelen.

Zacht strandlaken van gerecyclede petflessen

Zo is het SooBluu strandlaken van een behoorlijk royale afmeting. Toch vouw je het net zo makkelijk heel compact op om het in je strandtas te stoppen. En dan is het strandlaken ook nog eens verkrijgbaar in mooie kleurrijke dessins. Soobluu maakt de lakens met een nieuwe soort polyestergaren. Door hier gerecyclede petflessen voor te gebruiken, is er minder verbruik van aardolie, minder uitstoot van CO2 én komt er minder plastic in de zee. En door een Soobluu strandlaken te kopen ben jij zo heel milieuvriendelijk bezig.

Compact mee te nemen, snel weer droog

Het laken is superzacht en prima mee te nemen naar het strand, de camping en het zwembad. Het SooBluu strandlaken kan enorm veel water opnemen, wel tot een liter. Dat heeft te maken met de speciale weving en de bijzondere garen. Hang het op en het strandlaken van gerecyclede petflessen is in no time weer droog. Handig: het zand plakt er niet aan vast. Deze handdoek is antibacterieel en gaat niet muf ruiken. Hij weegt slechts 340 gram. Het SooBluu strandlaken is voorzien van een handige ophanglus en zit in een tasje. Het formaat is 100 bij 160 centimeter. Adviesprijs 24,95 euro.

Naar het strand of op vakantie en iets comfortabeler liggen? De keuze is reuze. Bekijk hier een aantal tips.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur