Heel veel kampeeraccessoires op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Martine van Kuler

Het zal je niet zijn ontgaan: de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2021 is in volle gang. Naast campers, caravans en campings zijn er ook veel handige kampeeraccessoires te vinden. Wil je dit weekend nog je slag slaan? Koop dan entreekaartjes met korting via Campingtrend.

Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Welke caravanscampers en (dak)tenten je allemaal op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs (KCJ) kunt bewonderen las je eerder deze week al op Campingtrend. Maar er zijn ook heel veel toffe kampeeraccessoires te vinden, kampeerspullen die je vakantie leuker én comfortabeler maken. Nieuwsgierig? Ga dan naar accessoireshal 8.

Beursaanbiedingen van Vrijbuiter
Beursaanbiedingen van Vrijbuiter

Van trendy kampeermeubels tot toiletvloeistof

Trek wel even tijd uit om hal 8 te ontdekken, want je komt er ogen en oren te kort. Zo heeft Vrijbuiter er een grote stand met kampeeraccessoires. Speciaal voor de Kampeer en Caravan Jaarbeurs heeft de grootste vakantie- en outdoorwinkel van het land een aantal aanbiedingen.

Lichtgewicht aluminium kampeermeubilair vind je onder meer bij de stand van Crespo. Geef je de voorkeur aan een natuurlijke look, dan zou je zomaar eens kunnen slagen bij Bo-Camp. En zoek je een Porta Potti of toiletvloeistof, dan moet je echt even langs de stand van Thetford lopen.

Op zoek naar een schotel? Travel Vision is gespecialiseerd in satelliet, WiFi, 4G LTE en draadloze technologie voor mobiele toepassingen. Bij Zenec vind je multimedia, navigatie, accessoires en beveiliging voor campers. En gaat de fiets mee op vakantie? Loop dan even langs Enduro. Dit zijn slechts een paar van de merken die hun kampeeraccessoires uitstallen. In hal 8 zijn verder informatieve workshops en demonstraties.

Duurzame kampeeroplossingen op de KCJ

Duurzaam kamperen is deze editie het thema van de KCJ. Experts vertellen over over het trekken van een caravan of vouwwagen met een elektrische auto, er staan caravans met elektrische ondersteuning en zelfs caravans die helemaal geen gas meer nodig hebben, en Karsten Tenten neemt duurzame tenten mee naar de beurs. Gemaakt van spijkerbroeken! Wij vinden het cool! Dat geldt trouwens ook voor de toiletcapsules van afbreekbaar plastic. Dat zijn pas duurzame kampeeroplossingen!

Tips & tricks van Jos in het KampeerTheater

Iemand die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan en die ook nog eens dol is op kampeeraccessoires, is natuurlijk Campingtrends Jos Mark. Wil je hem eens ontmoeten? Bezoek dan het KampeerTheater, waar hij elke beursdag tussen 11.40 uur en 12.10 uur tips & tricks geeft aan beginnende caravanners.

Sowieso heb je grote kans mister Campingtrend op de beurs aan te treffen, want samen met DW neemt hij er liveshows op. Redenen genoeg dus om nog naar de Kampeer en Caravan Jaarbeurs te komen. Dat kan nog tot en met aanstaande zondag. Koop je je entreeticket via Campingtrend, dan betaal je 9 euro, in plaats van 12,50 euro. Doen! Klik hier om via Campingtrend een entreekaartje te kopen.

Spot jij DW en Jos op de KCJ?
Spot jij DW en Jos op de KCJ?

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!