Hartverwarmende cadeautip: Warmie, de warmteknuffel

Luc Schaepkens

Voor mensen die het snel koud hebben, is Warmie de warmteknuffel het ideale cadeau. Leg hem 90 seconden in de magnetron en hij verwarmt je twee uur lang. Natuurlijk gaat deze knuffel ook graag mee op reis.

Warmteknuffel die lekker ruikt

Warmie de warmteknuffel is om te beginnen natuurlijk een heerlijk zachte aaibare knuffel. Hij is er in vele uitvoeringen: als schaap, beer, zeeleeuw, hond, schildpad en meer. Maar Warmie is meer dan een knuffel. Door hem 90 seconden lang in de magnetron bij 800 watt te leggen, kan hij je tot aan twee uur lang lekker verwarmen. Warmie is ook te gebruiken als kussen. Hij is gevuld met speciaal geselecteerde en behandelde granen en een snufje aroma, zodat hij ook nog eens lekker ruikt.

Omdat er geen heet water aan te pas komt, is Warmie de warmteknuffel 100% lekvrij en veel veiliger dan de ouderwetse waterkruik. De Warmies die naar lavendel ruiken – zijn heerlijk nu de avonden kouder worden. Maar ook erg prettig bij bijvoorbeeld een zere buik. De prijzen verschillen per knuffel en beginnen bij net geen 22 euro.

Bekijk hier alle Warmies.

Nog meer artikelen waar je het warm van krijgt? Zoals een fleecedeken die je aan kunt trekken, elektrisch verwarmde sloffen of een handig ‘warme voetenmatje’ voor in de caravan of camper? Je vindt het allemaal in dit artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur