Brest in Bretagne is klaar voor de Grand Départ.

Grote CARAVAN EN KAMPEERAUTO EXPO van het Oosten

Luc Schaepkens

Van 14 tot en met 21 januari 2012 vindt weer de jaarlijks terugkerende grootse Caravan en Kampeerauto expo van het Oosten plaats bij Henk Pen Caravans & Kampeerauto's te Haaksbergen.

Kampeerauto's

Naast de vele nieuwe modellen caravans en kampeerauto’s 2012 kunt u genieten van alle nieuwe snufjes in kampeerland maar worden er ook weer leuke artikelen aan de man gebracht door middel van demonstraties en standwerkers. Dit jaar is het thema : “ik hou van Holland” dus u zult velen met typisch hollandse herkenbare outfits of kenmerken zien. Dit jaar hebben we als primeur de opening van onze giga DOREMA MEGASTORE .Veel kwaliteit voor een zeer lage prijs ! dat is Dorema en dat is nu dus ook Henk Pen… Het is de eerste in Nederland en er zullen er nog enkele volgen. Maar wij hebben de PRIMEUR ! De hele bovenverdieping is kompleet vernieuwd en ingericht met de gehele Dorema collectie tenten en luifels. Alles overzichtelijk gepresenteerd. Zo is er voor iedere omstandigheid een geschikte tent of luifel.
Ook dit jaar op de bovenverdieping het Restaurant waar u tussendoor even kunt ontspannen met een lekker kopje koffie of een glaasje fris. Dit natuurlijk met een muzikale omlijsting om de sfeer er goed in te krijgen. U ziet het, er is van alles gedaan om het weer tot een groot feest te maken. En we zijn er nog niet…. maar we verklappen natuurlijk niet alles..
Kom gewoon een kijkje nemen op deze voor Nederland unieke EXPO en waan u in het heerlijke vakantiegevoel….

Ook op zondag 15 januari geopend

Openingstijden expo : zaterdag 14 + zondag 15 januari van 10.00 tot 17.00  maandag van 13.00 tot 18.00 uur  ,  dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag 21 januari van 09.00 tot 17.00 uur.
Westsingel 2  7481 WK Haaksbergen

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur