KRO-NCRV’s Groeten vanaf de camping – Nieuw kampeerprogramma zoekt deelnemers

Martine van Kuler

Kent iedereen op de camping jou en ben je er niet meer weg te denken? Of ben jij die bevlogen campingbeheerder die met passie al jaren zijn camping beheert? Dan ben jij de aangewezen persoon om mee te doen aan het nieuwe televisieprogramma 'Groeten vanaf de camping'.

Kamperen is populair, óók op televisie. Omroep MAX heeft al jaren de kijkcijferhit ‘We zijn er Bijna!’ en ook op de commerciële televisiezenders zijn kampeerprogramma’s vaste prik. Daar komt nu een tv-programma bij. KRO-NCRV gaat namelijk een realityserie over het campingleven maken: Groeten vanaf de camping.

Groeten vanaf de camping

De diversiteit aan campings en campinggasten is enorm. Dat wil de KRO-NCRV dan ook laten zien in Groeten vanaf de camping. De nieuwe NPO 1-serie volgt het reilen en zeilen van bevlogen campingbeheerders en kampeerders tijdens de zomervakantie. Vaste gasten die de camping als tweede thuis ervaren, het grote gezin dat ieder jaar even uit de ratrace stapt en weer uitkijkt naar ‘hun’ camping of een echtpaar op leeftijd dat al jaren de bingo draait.

kamperen
kamperen

Doe jij de Groeten vanaf de camping?

De opnames van het programma vinden komende zomer plaats en jij kunt eraan meedoen. De omroep is namelijk nog op zoek naar deelnemers. Kent iedereen jou op de camping? Of ben jij die bevlogen campingbeheerder? Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met groetenvanafdecamping@kro-ncrv.nl of via https://kro-ncrv.nl/programmas/groeten-vanaf-de-camping.

Wil je meer weten over het leven van een campingeigenaar? Lees dan eens de interviews die wij hadden met een aantal van hen, onder wie Egbert van Camping Ommerland, de heren van HollandMenCamp, Manon van Oetdoor en Anton van Camping Fristad.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!