Grijp je kans! Televisieprogramma Camp-to-Go zoekt kandidaten

Martine van Kuler

Goed nieuws voor liefhebbers van kampeertelevisie. Camp-to-Go, hét kampeerprogramma op RTL 4, krijgt een tweede seizoen. En er is meer goed nieuws, want er zijn nog kandidaten nodig.

Camp-to-Go

Kamperen is genieten! Dat weten wij als doorgewinterde kampeerders natuurlijk allang. Maar er zijn wonderlijk genoeg ook mensen die het nog niet hebben ontdekt. Naar hen is Camp-to-Go op zoek. Ken jij een gezin of stel dat echt eens van het campingleven moet proeven? Laat ze dan vooral dit artikel lezen.

Dit gezin ontdekt vorig jaar hoe leuk kamperen is!
Dit gezin ontdekt vorig jaar hoe leuk kamperen is!

Kennismaken met het campingleven

In het eerste seizoen van Camp-to-Go ontdekten nieuwe kampeerders hoe leuk kamperen is. Ze gingen op pad met een nieuw kampeermiddel en filmden zelf hun ervaringen. Het bleek een succes en het televisieprogramma krijgt dan ook een vervolg. Het format blijft ongewijzigd. Wél telt de nieuwe reeks meer afleveringen en wordt er niet alleen in Nederland, maar ook in Denemarken gekampeerd. Leuk!

Kamperen in een nieuwe caravan, vouwwagen, camper of tent

De makers van het kampeerprogramma sturen de kersverse kampeerders natuurlijk niet met oude zooi op vakantie. Integendeel, want de kandidaten krijgen een gloednieuw kampeermiddel mee. Dit halen ze zelf op bij de dealer, waar Mr. Camping Sander Janson hen nog het een en ander uitlegt. En dan op naar de camping. Natuurlijk komt Sander daar even buurten.

Voor het eerst met een camper op pad
Voor het eerst met een camper op pad

Meld je aan voor kampeerprogramma Camp-to-Go

De opnames van het kampeerprogramma zullen plaatsvinden in de maanden juni, augustus en september 2021. Dus ben of ken jij iemand die een lang weekend op een Nederlandse camping wil kamperen of zelfs een week richting Denemarken wil in het allernieuwste kampeermiddel? Meld je dan hier aan.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!