Glaravans naast webshop nu ook fysieke kampeerwinkel

Luc Schaepkens

Glaravans is een samentrekking van de woorden glamping en caravans. Je hebt het dan over een oude caravan die flink onder handen is genomen. Ook Glaravans houdt zich hier mee bezig. Het bedrijf heeft nu naast een webshop ook een fysieke kampeerwinkel geopend.

Glaravans renoveert en moderniseert

De eerste drie letters van de Glaravans komen van glamping. Dat is op zichzelf ook een samentrekking van de woorden glamorous en camping. Kamperen, maar dan wel met een hoge mate van luxe en comfort. Een Glaravan is een oude caravan, die voor dit doel flink onder handen is genomen. Nostalgisch, maar wel met de modernste technologie. Na de opening van een webshop in januari is er nu ook een fysieke Glaravans-kampeerwinkel verstopt in de werkplaats. Je kunt er zo niet alleen de caravans in aanbouw bewonderen en de wensen voor je eigen caravan bespreken, maar ook stijlvolle kampeerspullen shoppen in de winkel op de eerste verdieping.

Geen grauwe grijze massa

De aantrekkingskracht van deze Glaravans-kampeerwinkel is dat de grauwe grijze massa ontbreekt, zo lezen we in het persbericht. Er is een strenge selectie van producten. Zo zijn er bijzondere en unieke merken bij elkaar gebracht. Het aanbod is divers. Van producten van een Parijse designstudio tot de kokosnootschalen van Jungle Culture. Ondanks een kleine winkeloppervlakte is het aanbod ruim. De winkel is – vanwege corona – alleen op afspraak te bezoeken. Een afspraak maak je via onderstaande site of telefonisch. De nieuwe winkel is altijd open op donderdagavond, vrijdagmiddag en zaterdag. Ook op Tweede Paasdag én Tweede Pinksterdag is de winkel geopend.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur