Gids met 1500 camperplaatsen met douche en toilet

Luc Schaepkens

Waar de een het liefst een plek heeft zonder voorzieningen, zoekt de ander toch iets meer comfort. Vrijheid blijheid. Voor wie camperplaatsen met douche en toilet zoekt is het boekje 'Camperstops onderweg - Comfortabel op reis' een aanrader.

Camperen

Camperen was nog nooit zo populair. De campers zijn bijna niet aan te slepen. De vrijheid van veilig in je eigen bubbel onderweg zijn. Met je eigen bed en met ruim voldoende afstand. Waar de één een plek zoekt zonder voorzieningen – die zitten immers allemaal in je camper – zoekt de ander toch meer comfort. Het aantal camperaars dat hogere eisen stelt aan zijn overnachtingsplaats groeit.

Camperplaatsen met douche en toilet

Heb je een buscamper zonder douche en toilet dan ben je op de sanitaire voorzieningen van de camperplaats aangewezen. Maar ook camperaars met een camper waarin dit wel aanwezig is geven steeds vaker de voorkeur aan de voorzieningen ter plekke. Dit merkt ook Facile Media, uitgever van campergidsen. De uitgave ‘Camperstops onderweg – Comfortabel op reis’ wordt al voor de derde keer geheel geüpdatet en opnieuw gedrukt.

In deze speciale uitgave staat informatie over 1500 camperplaatsen met douche en toilet in zeven landen. Allemaal verschillend, maar met één gemene deler: sanitaire voorzieningen. De camperplaatsen in de campergids worden weergegeven met foto, adres, GPS-coördinaten, tarieven, openingstijden en geboden servicefaciliteiten.

 • Camperstops onderweg – Comfortabel op reis
 • Derde druk, juni 2021
 • Uitgeverij: Facile Media, Tilburg
 • Omvang: 352 pagina’s
 • Inhoud: 1500 camperplaatsen met douche & toilet incl. foto, praktische omschrijving en omgevingsinformatie.
  De selectie bevat camperplaatsen uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië.
 • ISBN-nummer:
  978-90-76080-72-7
 • Verkrijgbaar bij:
  Camperreiswinkel.nl en Bol.com
 • Verkoopprijs 16,50 euro.

Camperstops onderweg – Comfortabel op reis kost 16,50 euro en is vanaf 28 juni weer te koop bij Camperreiswinkel.nl en Bol.com.

Ken je onze pagina campings met privésanitair al?

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur