Geniet van het leven met de nomadiQ draagbare gasbarbecue

Marije Onderwaater

Wij zijn gek op lekker en gezellig eten. Zéker op vakantie! Voor levensgenieters als wij is er de draagbare gasbarbecue van het Nederlandse merk nomadiQ. Deze compacte gasbarbecue – met een design om verliefd op te worden – zet je overal neer: thuis op het balkon of in de tuin, op het strand, in het park én natuurlijk op de camping! Binnen één minuut is hij gebruiksklaar.

Draagbare gasbarbecue

Stel je een warme zomerse dag voor. Na een heerlijke dag op het strand vertrekken de meeste mensen naar huis. Jij niet, want je wilt volop genieten van dit moment. Daarom tover je de compacte lichtgewicht nomadiQ BBQ uit zijn beschermhoes tevoorschijn. Je draait de voetjes uit, ontgrendelt het apparaat, klapt hem open en sluit hem aan op een gasflesje. Uit je koelbox of nomadiQ koelrugzak haal je vlees, vis of vega en groenten. Terwijl al het lekkers ligt te bakken op de barbecue, snij je het stokbrood en schenk je een drankje in. Even later geniet je van het heerlijke eten en besef je: life is good.

Je neemt de nomadiQ BBQ zo mee naar het strand of het park.
Je neemt de nomadiQ BBQ zo mee naar het strand of het park.

Handige draagtas en fraai design

Deze draagbare gasbarbecue is perfect om mee te nemen naar het strand, maar je kunt hem net zo goed gebruiken voor een picknick in het park, op het balkon of in de tuin, én op de camping. Dat komt onder meer door zijn gewicht; hij weegt slechts 5,6 kilo. Je kunt er ook gezellig omheen zitten en iedereen zijn eigen eten laten grillen (tafel-BBQ). De nomadiQ BBQ is gemaakt van aluminium en heeft een fraai design.

De nomadiQ draagbare gasbarbecue heeft roosters met anti-aanbaklaag.
De nomadiQ draagbare gasbarbecue heeft roosters met anti-aanbaklaag.

NomadiQ BBQ

Of je nu wilt grillen of koken op de nomadiQ BBQ; het is allebei mogelijk. De temperatuur is per zijde apart te regelen. Daardoor kan je op de ene kant iets koken, bijvoorbeeld pasta, terwijl je op de andere kant de ingrediënten voor de saus bereidt. Die twee temperatuurstanden zijn ook handig wanneer je etenswaren op verschillende temperaturen wilt grillen. Denk aan het bereiden van vis en vlees tegelijkertijd. Wil je maar één kant van de bbq gebruiken omdat je maar met z’n tweetjes bent? Dat kan ook! Dan schakel je het andere rooster gewoon uit.

NomadiQ Gasfles

Je kunt de nomadiQ trouwens aansluiten op elke (wegwerpbare) gasfles met een schroefconnectie. Het merk verkoopt zelf ook gasflesjes per drie en twaalf stuks met een gemiddelde grilltijd van 2,5 uur.

Ben je onderweg met camper of caravan en wil je de nomadiQ BBQ ook op een grote gasfles kunnen aansluiten? Gebruik dan deze speciaal ontwikkelde gas-verlengslang met extra 30Mbar drukverdeler die tot 15 Bar druk aan kan.

Gasslang
Met een goede gasslang kun je veilig koken op de camping.
Gasslang
Met een goede gasslang kun je veilig koken op de camping.

nomadiQ draagbare gasbarbecue makkelijk schoon te maken

En dan gaan we nog even terug naar dat strand, waar de zon inmiddels in zee is gezakt. Jij hebt genoten van een heerlijke maaltijd op je nomadiQ BBQ. Nu is het tijd om te gaan. Zie je op tegen het schoonmaken van de nomadiQ? Niet doen! De roosters, hoeken en randen zijn voorzien van een antiaanbaklaag waardoor je de bbq thuis of op de camping heel makkelijk schoonmaakt. De roosters kunnen zelfs in de vaatwasser. Ook verkrijgbaar vanaf juni 2022: een slimme nomadiQ schoonmaakset speciaal voor de intensieve gebruiker.

Zie jij jezelf al genieten van allerlei lekkers, op welke plek ter wereld dan ook? Koop de nomadiQ draagbare gasbarbecue dan voor 259,95 euro via de webshop van nomadiQ.

Win een nomadiQ BBQ!
Wil jij kans maken op zo’n mooie nomadiQ BBQ? Schrijf je dan in voor ons gratis Campingtrend Magazine (dat kan onder deze video). Volgende week geven we via ons magazine een nomadiQ weg.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…