Gelderse Caravan Centrale verder als Gelderse Camper Centrale

Luc Schaepkens

De Gelderse Caravan Centrale heet vanaf nu de Gelderse Camper Centrale. Het bedrijf is dealer van Hymer- en Bürstner-campers. Voor onderhoud en reparatie aan de caravan zijn klanten nog steeds van harte welkom.

Gelderse Camper Centrale: overstap naar camper is logisch

Bij de Gelderse Camper Centrale – voorheen dus de Gelderse Caravan Centrale – zijn ze er helemaal klaar voor. De nieuwe showroom is gereed. De nieuwe website in de lucht. Een nieuwe naam en een nieuwe uitstraling. Het woord caravan is uit de naam verdwenen. Iets waar het bedrijf al sinds 2006 mee bezig was. Want vanaf dat jaar denken ze er in Barneveld al over na om helemaal over te stappen op campers. En dat is precies wat ze nu – vijftien jaar later – hebben gedaan. Daarbij is het bedrijf dealer van Hymer- en Bürstner-campers geworden. Campers in het midden- en hoog segment. Caravans zoek je vanaf nu tevergeefs in de showroom. Al blijven klanten van harte welkom voor reparaties en onderhoud aan de caravan. Dat is als vanouds en niet veranderd.

De Gelderse Camper Centrale – het bedrijf bestaat sinds 1973 – is trots op de compleet vernieuwde showroom. Er ligt een nieuwe vloer, de verlichting is aangepast en er is een met mos beklede wand. De aanwezige campers van Hymer en Bürstner komen hier optimaal tot hun recht. De inrichting is uniek in Europa. Het motto is ‘voelen, ervaren en beleven’. Bekijk de video en maak een virtuele toer door de nieuwe showroom.

Natuurlijk hoopt het bedrijf kampeerders snel weer in het echt te mogen ontmoeten. Dan kun je ook gebruik maken van de luxe coffeecorner. Of tijdens het wachten op een reparatie gebruik maken van de speciale werkplekken gebruiken. De virtuele toer en de foto’s op de nieuwe website geven tot dat moment alvast een goed beeld.

Naar de vernieuwde website van de Gelderse Camper Centrale.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur