Geen flapperende luifel meer met de Fix&Go

Luc Schaepkens

Wie kent het niet. Het gaat waaien of de wind draait en de luifel begint de flapperen. Lawaaierig en daarom irritant. Zeker als het ’s nachts gebeurt. Peggy Peg heeft op verzoek van klanten die om een oplossing vroegen daarom de Fix&Go ontwikkeld.

Peggy Peg Fix&Go

Niet alleen irritant, ook reden om je voortdurend af te vragen of je hem niet beter kunt inrollen. En dus kreeg Peggy Peg, je weet wel, van die blauw-oranje haringen en zo, daar veel vragen over. Zodoende is er nu een “anti-flapper klem” voor de luifel. Je schuift de klem vanaf de zijkant op het doek van de luifel. Vastzetten doe je hem aan de bestaande stangen. Met een hendel zet je de boel vervolgens strak. Beschadigen van het luifeldoek is overigens onmogelijk. De klem is gemaakt van een heel zachte kunststofmix. Met nieuw ontwikkelde tape zet je de klem uiteindelijk vast. Dit voorkomt dat hij op de meestal ronde stang weg zou kunnen glijden.

Meer zekerheid

Wil je meer zekerheid? Dan kun je de klem bevestigen aan de TieStrap. Die past perfect op deze nieuwe klem. Zo maak je een stabiele verbinding met een in de grond vastzittende haring. Hiertussen zit een veer om te hoge spanning te voorkomen. Zo zit het allemaal dubbel vast.. Heb je een grote luifel kun je natuurlijk meerdere klemmen gebruiken.
Een antwoord op vele vragen die via de klantenservice binnenkwamen. Dat is mooi. Het bracht het bedrijf in ieder geval een nominatie voor de Innovation Award 2018.  De klem past op vrijwel alle bestaande luifelsystemen. Na de introductie op de CMT (hal 9, stand F 15) gaat het de verkoop in. Een set gaat € 49,95 kosten.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur