FlexiMags magneetset: voor als je iets wilt ophangen

Luc Schaepkens

Iets ophangen op de plek waar dat uitkomt. Van waslijn tot buitendouche en van lamp tot stekkerdoos. Met de FlexiMags magneetset kan het allemaal. Zowel buiten als in de camper of caravan.

Magneetset

Iets op te hangen? Dat hebben we bijna altijd wel. Het leeslampje onder de luifel bij je stoel. Of de buitendouche voor na het strandbezoek. De prullenbak onder handbereik, maar wel uit het zicht. De waslijn voor als dat eerste wasje echt niet langer meer kan worden uitgesteld. Of voor de grote strandlakens natuurlijk. En wat denk je van die extra stekkerdoos bij de zithoek voor de haarföhn? Met de magneetset van FlexiMags hang je alles precies waar je wilt. Zolang er maar een metalen ondergrond beschikbaar is. En is die er niet, dan zit er een rol metaaltape in de opbergkist. Die plak je waar je de magneet wilt plaatsen. De tape is daarna ook weer – samen met de magneet – te verwijderen.

FlexiMags magneetset hangt alles op

De magneten zijn gemakkelijk overal op te hangen. Zowel buiten aan de camper of caravan als in het interieur. Deze zogenoemde startersset bestaat uit dertien sterke magneten, verschillend van vorm – rond en rechthoekig – en afmeting. Ze kunnen een gewicht van 0,4 tot 40 kilo dragen. Ook in deze magneetset een rol metaaltape, enkele ronde zelfklevende metaalstickers en verschillende haken en ogen om iets aan te hangen. Ze zitten opgeborgen in een stevig plastic krat met deksel.

Om krassen te voorkomen, zijn de magneten bekleed met een witte gummilaag. Heb je meer magneten nodig? Er zijn ook een Basic-set en een Classic-set verkrijgbaar. Deze kosten respectievelijk 96 euro en 178,50 euro. De hier getoonde startersset kost 77 euro. Vooral voor eigenaren van buscampers – door de metalen buitenkant – een handig hebbeding. Op de aluminium of kunststof buitenkant van een integraal of halfintegraal of caravan kun je met een magneetset uiteraard niets ophangen. Je kunt dan wel de meegeleverde metaaltape en metaalstickers gebruiken.

Naar de site van FlexiMags.

Het leeslampje.
Het leeslampje.
De waslijn.
De waslijn.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur