First Dates-camping

Primeur: First Dates-camping tijdens Uit-jeTent Festival

Martine van Kuler

Vrijgezellen opgelet! Het Uit-jeTent Festival opent dit jaar een First Dates-camping. Ben je single, achttien jaar of ouder en op zoek naar romantiek? Misschien vind je het wel in het weekend van 9 tot en met 11 juni in Emmeloord.

De Noordoostpolder is een uniek stukje Nederland en dat mag iedereen weten. Het jaarlijks terugkerende Uit-jeTent Festival moet daarbij helpen. Tijdens Uit-jeTent kun je overnachten op unieke en bestaande plekken in de Noordoostpolder. Zo kun je kamperen op de dijk, in de wei, de bloemenpluktuin of naast de golfbaan. Dit jaar komt daar een wel heel bijzondere locatie bij: een First Dates-camping op de ijsbaan in Emmeloord.

First Dates-camping voor vrijgezellen

Het zijn meestal stellen en gezinnen die het Uit-jeTent Festival bezoeken. Met de First Dates-camping wil de organisatie een andere doelgroep aanspreken. “We zien natuurlijk allerlei programma’s over het zoeken van de liefde op tv. Wij dachten: moeten we daar niet eens iets mee doen?”, liet Linda Takken van organisatiebureau StEP weten aan Omroep Flevoland. En zo geschiedde, want van 9 tot en met 11 juni wordt de ijsbaan in Emmeloord veranderd in een First Dates-camping. ”Het is heel laagdrempelig. We hopen natuurlijk dat er iets romantisch opbloeit, maar het kan ook gewoon een gezellig weekend zijn voor gelijkgestemden.”

First Dates-camping
First Dates-camping

Word verliefd in de Noordoostpolder

Bij het gelijknamige televisieprogramma worden vrijgezellen vooraf aan elkaar gekoppeld. Dat is op de First Dates-camping niet het geval. De kampeerders ontmoeten elkaar op de camping en kunnen samen de omgeving ontdekken. Bij meer dan 25 aanmeldingen worden er ook activiteiten georganiseerd. Sowieso is het mogelijk om aan te sluiten bij de barbecue en gebruik te maken van de ontbijtservice.

Uit-jeTent Festival voor niet-vrijgezellen

Wil je graag kamperen op een al dan niet unieke locatie in de Noordoostpolder, maar ben je geen vrijgezel? Niet getreurd, want er zijn nog genoeg plaatsen waar jij dit mooie stukje Nederland kunt ontdekken. Kijk op deze website van het Uit-jeTent Festival voor meer informatie. Ga je toch voor de First Dates-camping? Klik dan op onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!