Fiamma luifel bedienen zonder te zoeken naar de zwengel

Luc Schaepkens

Met een smartphone-app zijn al vele functies van de caravan of camper te bedienen. Met de Fiamma Motorkit Advanced kan dat ook met de Fiamma luifel aan toe. Nooit meer zoeken naar die zwengel.

Fiamma luifel: gemak dient de mens

Met je mobieltje onder handbereik bedien je zowat alles aan de caravan of camper. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Je ziet eenvoudig hoe het staat met de waterstand en het niveau van de accu. Of je zet de koelkast een standje hoger. Het is zelfs mogelijk om vanaf de skipiste alvast de verwarming hoger zetten als je richting je mobiele huisje vertrekt. Gemak dient de mens. Je kunt hier net zover in meegaan als je zelf wilt. Met de nieuwe Fiamma Motorkit Advanced voeg je ook de luifel toe aan deze lange lijst. Achteraf in te bouwen en geschikt voor de F 80 S luifel van dit merk. Je kunt uiteraard ook een tablet gebruiken.

Nog meer gemak? Ook de optionele led-verlichting aan deze luifel is op afstand te bedienen. Je zet hem aan of uit en kunt het licht dimmen. De luifelmotor Fiamme Motorkit Advanced weegt twee kilo. De kit is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en grijs. De prijs voor de Advanced-uitvoering is nog niet bekend. De standaard kit – met de bediening via een knopje bij de deur – is er vanaf zo’n 325 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur