Eucalyptus nieuwe geur en Duo Tank Cleaner bij Thetford

Luc Schaepkens

Na Aqua Kem Blue Concentrated met lavendelgeur is er nu ook een eucalyptus-variant. Nieuw in de Concentrated-familie van Thetford is de Duo Tank Cleaner.

Thetford Concentrated-familie breidt uit

Thetford introduceerde – op veler verzoek – in 2017 de lavendelgeur. Nu komt daar ook een eucalyptusgeur bij: Aqua Kem® Blue Concentrated Eucalyptus. Het zit in een compacte fles en bevat dertien doseringen. NorbertVan Noesel, marketing manager bij Thetford: “Dit nieuwe product heeft een eucalyptusgeur met een vleugje mint. Het biedt dezelfde voordelen als de Aqua Kem Blue Concentrated en Aqua Kem® Blue Concentrated Lavender. Het maskeert nare geurtjes en vermindert gasvorming. Daarbij zorgt het ervoor dat de inhoud van de afvaltank vloeibaar wordt zodat deze gemakkelijker te legen is. Met Aqua Kem® Blue Concentrated Eucalyptus bieden wij onze klanten weer meer keus in de Concentrated-familie.” Aqua Kem® Blue Concentrated Eucalyptus is vanaf het seizoen 2021 verkrijgbaar.

Nieuw: Duo Tank Cleaner

De Duo Tank Cleaner is geschikt voor kampeerders die regelmatig toilet- en grijswatertankvloeistoffen gebruiken. Ruik je toch nog nare geurtjes? Heb je een storing bij de levelindicatoren? Of is het schuifmechanisme van je afvaltank geblokkeerd. Waardoor dit moeilijk is te openen? Norbert van Noesel: “Hier is een eenvoudige uitleg voor. Zowel het grijs water als het zwart water hebben de eigenschap om aangekoekt vuil, vetresten en kalkaanslag achter te laten. Gevolg: storing van de technische onderdelen in de tanks en een onaangename geur. Regelmatig gebruik van genoemde prodcuten lost dit niet op. Het is tijd voor een grondige reiniging. Thetford’s Duo Tank Cleaner Concentrated brenft de oplossing. Want dit onderhoudsproduct verwijdert aangekoekt vuil, vetresten en kalkaanslag, verlengt de levensduur van uw tank en zorgt ervoor dat u geen nare geurtjes meer ervaart.”

Vanaf volgend seizoen te koop

De bestaande Cassette Tank Cleaner verdwijnt. Want die is met de komst van de Duo Tank Cleaner Concentrated niet meer nodig. Een juiste dosering blijft al met al essentieel. Voor de toilettank is dat één dosering van 200 milliliter met 5 liter handwarm water. Voor de grijswatertank is dat 1 dosering 600 milliliter met 50 liter handwarm water. Twee tot drie keer per jaar gebruiken geeft het beste resultaat. Duo Tank Cleaner Concentrated is vanaf het seizoen 2021 te koop. Alle Thetford-producten zijn wereldwijd verkrijgbaar via lokale dealers. Meer informatie is te vinden op www.thetford.com.

Leuk weetje, wij bezochten in februari de Thetford fabriek. De Campingtrend Friends mochten daar – tijdens de Thetford Friends dag – de nieuwe Eucalyptus geur beoordelen. Daar hebben we een leuke video van. Die kun je hier bekijken.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur