EHG caravans direct leverbaar

Erwin Hymer Group: deze caravans zijn direct leverbaar

Marije Onderwaater

Het startschot voor het nieuwe kampeerseizoen is inmiddels gegeven. Wie dit voorjaar op vakantie wil met een nieuwe caravan van de Erwin Hymer Group, heeft volop keuze. Voor kampeerders die hun zinnen hebben gezet op een model dat populair is bij het grote publiek zijn er voldoende caravans direct leverbaar. Welke dat zijn, is te zien op een speciale website. Die toont de actuele caravanvoorraad van de EHG-merken Bürstner, Eriba, Dethleffs en LMC bij dealers in Nederland.

Begin 2023 ging het gerucht dat nieuwe caravans voor de zomer niet meer leverbaar zouden zijn. Gelukkig bleek dit niet helemaal te kloppen. Alleen bij echt exclusieve modellen is er kans – en dat is niet anders dan andere jaren – dat een caravan niet direct leverbaar is. Voor kampeerders die hun zinnen hebben gezet op een caravan die populair is bij het grote publiek, zijn er nog voldoende modellen leverbaar. Welke dat zijn, is te zien op de website https://caravansdirectleverbaar.nl. Die toont de actuele caravanvoorraad van dealers in Nederland.

EHG Dethleffs Aero
EHG Dethleffs Aero

Veel modellen van EHG-merken

Op dit moment staan er bijna 350 caravanmodellen online.

Bürstner
Van Bürstner zijn dat onder meer caravans in de middenklasseserie Premio en de instapserie Premio Life. Ook staan er caravans uit de Averso-serie in.

Eriba
Nederlandse dealers hebben van het EHG-merk Eriba onder meer de Nova, Feeling, Touring, Triton en Troll op voorraad.

Dethleffs
Bij Dethleffs zijn er modellen uit verschillende series direct leverbaar. Op de website staan bijvoorbeeld caravans uit de series Aero, C’Joy, C’Go, Nomad, Camper en Beduin Scandinavia.

LMC
Bij LMC is er voor kampeerders keuze uit de Style, Sassino, Musica en de Tandero.

LMC Tandero
LMC Tandero

Zoeken op wensen

Natuurlijk heeft de website een zoekveld. Hier is het mogelijk om enkele wensen te selecteren, zoals het merk, de indeling (een Frans bed, stapelbed, enkele bedden etc.), de gewichtsklasse en natuurlijk de prijs. Geïnteresseerde caravanliefhebbers kunnen via de website in contact komen met de dealer die de caravan in de showroom heeft staan. De dealers zijn ook beschikbaar voor specifieke vragen over merken of modellen.

Wil je kijken welke Bürstner, Eriba, Dethleffs en LMC caravans direct leverbaar zijn? Klik dan op de button hieronder.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…