Pro-User Elektronics SB100 opvouwbaar zonnepaneel

Elektriciteit onderweg met nieuwste lijn van Pro-User Electronics

Marije Onderwaater

Ben je alweer aan het kijken naar de kampeeruitzet voor volgend seizoen? Of heb je nog handige producten nodig voor een najaars- of wintertrip? Dan mag je de nieuwste lijn van Pro-User Electronics niet missen. Deze omvat zuivere sinus omvormers, laadstroomregelaars, een opvouwbaar zonnepaneel en een oplaadbare bandenpomp.

PSI omvormers zuivere sinus

Een lekker bakkie uit het koffieapparaat, een theetje uit de waterkoker, de tablet opladen voor die leuke Netflix-serie op een koude avond en de haren föhnen na het wassen. Wie op vakantie gaat met een caravan of camper wil vaak gebruikmaken van de nodige apparatuur. Daarvoor heb je een omvormer nodig. Die vormt de 12V-spanning uit een accu om tot 230V, net als thuis. Hoe dat werkt, vertelden we je al in dit artikel.

Pro-User Electronics brengt nu een lijn omvormers met zuivere sinus uit. De lijn bestaat uit omvormers van 3000, 2000, 1500, 1000, 600, 400 en 300 Watt. Een daarvan is bijvoorbeeld de PSI1500TX. Deze heeft een continu vermogen van 1500 Watt, is eenvoudig te monteren en komt met een afstandsbediening. De omvormer is beveiligd tegen overspanning, onderspanning, vonkenvorming, kortsluiting en oververhitting. De PSI1500TX kost 449 euro.

Pro-User Electronics PSI1500TX
De PSI1500TX
Pro-User Electronics PSI1500TX
De PSI1500TX

SB100 opvouwbaar zonnepaneel

Kampeerders die graag zo onafhankelijk mogelijk op reis gaan, kunnen niet zonder een zonnepaneel. Dit exemplaar van Pro-User Elektronics is opvouwbaar, wat betekent dat je hem makkelijk ergens mee naartoe kunt nemen. Ga je een dagje naar het strand en wil je de elektrische koelbox mee? Het SB100 100 Watt zonnepaneel met 10A PWM laadstroomregelaar (je ziet hem ook op de hoofdfoto) biedt uitkomst. Ook als je een keer gaat varen of ergens staat waar geen stroompaal is, kan je met dit zonnepaneel prima uit de voeten. Met de geïntegreerde powerbox kun je usb-apparaten als een telefoon of laptop opladen. Eenmaal uitgeklapt rust het zonnepaneel op drie steunen. De SB100 kost 269 euro.

SB100 opvouwbaar zonnepaneel
SB100 opvouwbaar zonnepaneel
SB100 opvouwbaar zonnepaneel
SB100 opvouwbaar zonnepaneel

SCM30 laadstroomregelaar voor zonnepaneel

Wil je een zonnepaneel veilig aansluiten op de accu, dan heb je een laadstroomregelaar nodig. Deze laadt de accu op en beschermt tegen fluctuerende laadstromen en diepontlading. De SCM30 laadstroomregelaar 30A beschikt over PWM technologie (Pulse Width Modulation). Omdat dit een MPPT (Maximum Power Point Tracking) laadstroomregelaar is, haalt hij ook nog eens extra vermogen uit een omvormer voor zonnepanelen. De SCM30 laadstroomregelaar van Pro-User Electronics is een van de laadstroomregelaars in het assortiment en kost 159 euro.

SCM30 laadstroomregelaar
SCM30 laadstroomregelaar
SCM30 laadstroomregelaar
SCM30 laadstroomregelaar

Oplaadbare bandenpomp AC2200

Een fijne vakantie is niet compleet zonder een lekkere fietstocht. Nou ja, voor sommigen dan. Een goede pomp is dan onmisbaar. Liever niet fietsen, maar dobberen op een opblaasbare flamingo óf wil je je supboard oppompen? Ook dan komt deze elektrische bandenpomp van pas. De pomp is zelf op te laden dankzij de ingebouwde lithiumaccu. Er zitten drie opzetstukken bij. De AC2200-bandenpomp kost 69 euro.

AC2200 bandenpomp
AC2200 bandenpomp
AC2200 bandenpomp
AC2200 bandenpomp

Complete lijn Pro-User Elektronics

Wil je de complete lijn van Pro-User Elektronics zien? Klik dan op onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…