Eerste Adria op MAN: de Adria Twin Max buscamper

Marije Onderwaater

Voor het eerst presenteert Adria een camper op de MAN: de nieuwe buscamper Adria Twin Max staat op de MAN TGE. De buscamper is er in twee voertuiglengtes en drie indelingen.

De keuze voor MAN is tweeledig, dat kon je ook al zien in deze Liveshow vanaf de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Door op MAN te bouwen, kan Adria de buscamper nu ook in een grotere maat aanbieden én het merk is minder afhankelijk van leveringsproblemen bij Fiat.

600 SPB
600 SPB
600 SPB
600 SPB
680 SGX
680 SGX
680 SGX
680 SGX
680 SLB
680 SLB
680 SLB
680 SLB

Twee lengtes: drie indelingen

De Adria Twin Max op MAN TGE is beschikbaar in twee lengtes: 6 meter en 6,84 meter. De grootste bus is verkrijgbaar in twee verschillende indelingen.
We zetten ze hieronder voor je op een rijtje:

600 SPB
Dit is met zijn 6 meter de kleinste van het stel. De Adria Twin Max 600 SPB heeft achterin een dwarsbed dat een afmeting van 1,95 x 1,45 meter heeft. Er zijn vier goedgekeurde zitplaatsen. In de keuken vind je onder meer een 95 liter-compressorkoelkast. In de badkamer is alles aanwezig: een toilet, wastafel en douche.

680 SGX
Deze bus is 6,84 meter lang en heeft achterin een elektrisch hefbed (1,96 x 1,65 meter). Door dat omhoog te zetten, is er onderin enorm veel ruimte om grote bagage mee te nemen. Ook hier een compact keukenblok met alles erop en eraan. In de vario-badkamer kan de wastafelwand draaien waardoor een douchecel ontstaat.

680 SLB
Deze indeling is nagenoeg gelijk aan de SGX. Alleen heeft de SLB twee enkele bedden die opklapbaar zijn; ook op deze manier ontstaat plek om bijvoorbeeld fietsen mee te nemen.

Zowel in de 600 SPB als in de 680 SGX is het mogelijk het bed te verlengen.

Twin Max interieur
Twin Max interieur
Bedden Twin Max
Bedden Twin Max
Keuken Twin Max
Keuken Twin Max

Nieuw interieur

Het interieur van de Adria Twin Max is helemaal nieuw met een vloeiend design en grote panoramaramen die voor veel lichtinval zorgen. Adria heeft zich helemaal gericht op functionaliteit, comfort en ruimtegevoel. De led-lampen, spotjes en indirecte verlichting in de buscampers zijn regelbaar. Door de hele camper zijn verschillende opbergmogelijkheden gecreëerd. Comfort is er ook bij de bedden, die allen zijn voorzien van hoogwaardige matrassen met Tencel-hoezen.

Twin Max 680 SGX
Elektrisch hefbed in de Twin Max 680 SGX
Twin Max 680 SGX
Elektrisch hefbed in de Twin Max 680 SGX

Heel veel opties

De voorwielaangedreven MAN TGE is uitgerust met een 2.0 liter turbodieselmotor met 140 pk, 177 pk is optioneel. Naast een handgeschakelde zesversnellingsbak is er keuze uit een automaat met acht versnellingen. De Adria Twin Max is verder voorzien van Truma-dieselverwarming. En met de Adria MACH app zijn alle functies te bedienen. Het is mogelijk om de buscamper naar eigen wens samen te stellen. Zo zijn er zes meubelstofferingen om uit te kiezen. Op de optielijst staan verder een airco, zonnepanelen, een luifel en Isofix.

Meer weten? Klik op de button hieronder om een kijkje op de Adria-website te nemen.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…