Duitse Fairnessprijs 2020 gaat voor de derde keer naar Fendt caravans

Luc Schaepkens

Fendt Caravan wint de Duitse Fairnessprijs 2020. Daar is de Duitse firma – die sinds 1970 caravans bouwt – bijzonder trots op. Het is namelijk de derde keer op rij.

Duitse Fairnessprijs 2020 opnieuw naar Fendt

Televisiezender n-tv en het Duitse instituut voor service en kwaliteit reiken deze prijs jaarlijks uit. Fendt wint de prijs in een breed veld van concurrenten. De Duitse Fairnessprijs 2020 gaat naar bedrijven in 57 verschillende branches. Om tot een oordeel te komen, werden meer als 55.000 klantbeoordelingen verzameld. Ook kreeg een representatief deel van de bevolking over alle bedrijven een vragenlijst voorgelegd. Deze vragen in een online panel gingen o.a. over de prijs-kwaliteitsverhouding. Ook betrouwbaarheid en transparantie kwamen aan bod. Het is voor Fendt het derde jaar op rij dat ze de prijs winnen in de categorie campers en caravans.

Bedrijfsleider Marketing Thomas Kamm van Fendt laat weten bijzonder trots te zijn. “Dat we de prijs drie keer op rij winnen is een extra aansporing om onze klanten zo goed mogelijk te blijven bedienen en ondersteunen.”

Naar de site van Fendt.

50 jaar Fendt-ervaring in nieuwe Diamant

Fendt bouwt al sinds 1970 caravans. Ze hebben 50 jaar ervaring in hun nieuwe Diamant-serie (foto boven artikel) gestopt. Dat zie je terug aan de kwaliteit, die van een hoog niveau is. Dat komt mede door de vele interne testen. Alle gebruikte materialen worden veelvuldig en voortdurend getest. Fendt heeft het daarom ook niet over zomaar drie nieuwe modellen. Fendt spreekt van briljante verschijningen. Dat zie je meteen aan de leren bekleding. En aan de Aventa Comfort dakairco van Truma. Beide onderdeel van het speciale ‘Paket 50 Jahre Fendt-Caravan’, een pakket dat de Diamant voorziet van veel extra’s.

Lees het hele artikel hier.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur