Duits koffiemerk Tchibo verkoopt tijdelijk Kip Shelter en Mink 2.0

Martine van Kuler

Koffie met melk en suiker? Of toch liever met een compacte caravan? Dat laatste is momenteel geen probleem bij Tchibo. Het Duitse koffiemerk heeft een zes weken durende actie met de Kip Shelter en de Mink 2.0.

Duitse Tchibo

Het Duitse Tchibo verkoopt ook andere producten dan koffie. Zo baarde het bedrijf in 2018 al opzien door tiny houses aan te bieden. Vorig jaar stuntte het met de caravanboat en dit jaar kun je via de webwinkel dus een compacte caravan aanschaffen. Tchibo biedt er gedurende zes weken twee aan: de Kip Shelter en de Mink 2.0. Als extraatje krijgen kopers een gratis fietsendrager.

Kip Shelter bij Tchibo

De Kip Shelter en de Mink 2.0 zijn caravans die geschikt zijn voor de avontuurlijke kampeerder. Weinig luxe, vooral praktisch. Met zijn lengte van 4,53 meter en breedte van 1,83 meter mogen we de Kip Shelter met recht een compacte caravan noemen. Dankzij het hefdak heb je een stahoogte van 1,98 meter. En licht is hij met zijn 560 kilo ook. Meer weten over de Kip Shelter? Check dan hier het artikel dat we er recent over schreven.

Tchibo biedt de Nederlandse Kip Shelter Basic aan voor 12.950 euro. Dat is voor de Duitse markt een prijsbesparing van 1.000 euro. In Nederland is het model voor dezelfde prijs verkrijgbaar, maar bij Tchibo krijg je natuurlijk die gratis fietsendrager. Overigens zijn de Kip Shelter Plus en de Kip Shelter Offroad ook bij Tchibo te bestellen, zij het zonder prijsvoordeel. Alhoewel je ook bij deze modellen dat gratis fietsenrek krijgt.

teardrops mink 2.0
Mink 2.0, een compacte IJslander met een gele touch.
teardrops mink 2.0
Mink 2.0, een compacte IJslander met een gele touch.

IJslandse Mink 2.0 te koop bij Duitse koffiebrander

De tweede compacte caravan die Tchibo deze weken verkoopt, is de Mink 2.0. Op Campingtrend schreven we al eerder over deze leuke IJslander. Met een lengte van slechts 4,12 meter en een hoogte van 1,82 meter is deze caravan nog compacter dan de Kip Shelter.

In Nederland kost de Mink 2.0 zonder extra opties 17.134 euro. Via Tchibo kun je hem kopen voor 18.280 euro, maar ook hier krijg je weer die fietsendrager voor niks. Tel uit je ‘winst’.

Op verzoek is de Mink 2.0 bij Tchibo te koop met een Webasto dieselkachel, zonnesysteem en Bose-geluidssysteem, beddengoed, servies en bestek. Kortom, je bent meteen klaar om op avontuur te gaan.

Slapen onder de sterren? Dankzij het panoramadak kan dit in de Mink 2.0.
Slapen onder de sterren? Dankzij het panoramadak kan dit in de Mink 2.0.

Koffie met melk, suiker en een caravan?

Een caravan kopen via een website. Wij zijn nog van de oude stempel en doen een aankoop als dat toch liever in een fysieke winkel. Wij slaan de caravan – en de suiker, maar dat terzijde – bij de koffie dus even af. Maar weet je precies wat je wilt en ga je voor die gratis fietsendrager? Kijk dan hier voor meer informatie. De actie op Tchibo loopt nog tot begin juli 2021.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!