Campingtrend VrijMiBo Jos

Droomcamper in zicht: Campingtrend VrijMiBo met… Jos

Jos Mark

Onze wekelijkse column: VrijMiBo, de vrijdagmiddagborrel waarin Campingtrend-collega’s Martine, Marije, Jos en DW om toerbeurt elke week verslag doen van hun kampeerbelevenissen. Standaard om 17.00 uur. Borreltijd! Dit keer is het de beurt aan Jos.

Een droomwagen. Ten minste: dat LIJKT me, want ik ben nog nooit op stap geweest met een camper die zo’n indeling had. En dan bedoel ik een indeling met een rondzit achter. Dus op de plek waar normaal gesproken de lengtebedden zijn ingebouwd. Het lijkt me ideaal, zeker voor langer verblijf: lekker languit loungen en tv kijken, of juist gezellig borrelen met en man of zes, met wat inschikken misschien zelfs acht… En laat ik nou van Carthago zo’n wagen te leen krijgen!
Liveshow Caravan Salon
De Liveshows gaan weer beginnen!
Liveshow Caravan Salon
De Liveshows gaan weer beginnen!

Liveshows en persconferenties

Dat zit zo: mijn huidige camper gaat weer terug naar de dealer. Gewoon volgens afspraak, want ik mag er een jaar mee rijden om ervaring op te doen met zo’n merk – zo deed ik dat eerder met Adria en Hymer. En zoals jullie weten nu met Carthago. Maar de camper inleveren aan het begin van het seizoen is wel weer een dingetje, vooral als je weet dat mijn vólgende camper pas over een paar maanden van de band rolt… Dus hoe lossen we dát dan weer op? Want straks starten de liveshows weer en ben ik weken achtereen met DW op pad om de persconferenties van de verschillende merken te bezoeken. En: we vinden elkaar hartstikke aardig hoor, DW en ik, maar dat betekent nog niet dat ik bij hem in de camper wil slapen. En andersom denkt hij er precies zo over.
De Carthago Liner-For-Two
De Carthago Liner-For-Two
De Carthago Liner-For-Two
De Carthago Liner-For-Two

Veel verwachtingen

Met andere woorden: ik had een uitdaging. En precies twee telefoontjes later was het geregeld. Carthago levert voor de tussentijd een andere wagen. En toen ik tussen neus en lippen door liet weten dat ik eigenlijk wel eens een Liner-For-Two zou willen uitproberen, hoorde ik aan de andere kant van de lijn das machen wir. Met andere woorden: ik wissel binnenkort mijn C-tourer om voor de droomauto waar ik veel verwachtingen over heb. Ik ben heel benieuwd hoe dat gaat bevallen en jullie maken dat allemaal mee straks, want reken maar dat ik erover ga vloggen. Zowel op Campingtrend, als op JOSVlogt!
Fijn weekend!!
Jos

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

jos-mark

Jos Mark

Eigenaar Campingtrend

Jos kampeert van jongs af aan. Tegenwoordig met echtgenote Ineke en hond Noa in een camper Carthago C-Tourer 145 RB LE.