Droge voeten in wandelschoen Burrell van Regatta

Martine van Kuler

Natte voeten wil je niet tijdens het hiken. Zeker niet als je door zo’n prachtig gebied loopt als op de foto hierboven. De wandelschoen Burrell van Regatta zit boordevol waterbestendige eigenschappen die de voeten beschermen tegen vocht door water of zweet.

Wandelschoenen

Onlangs las je op Campingtrend al over wandelkleding uit de Neyland-serie van Vaude. Bij zo’n sportieve wandeloutfit horen natuurlijk ook goede schoenen. Met de leren wandelschoen Burrell van Regatta kun je onder alle weersomstandigheden uit de voeten.

Bestand tegen zweet en waterplassen

Deze schoenen draag je waarschijnlijk niet tijdens een stadswandeling of een ommetje door het park. Ze zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor langere wandelingen over onverharde paden en heuvelachtig terrein. Kom je daar een drassig stuk tegen, dan is dat geen probleem. Het met isotex-membraan gevoerde lederen bovenwerk heeft een vochtafvoerende Hydropel-afwerking. Dit houdt de voeten droog, zowel van buitenaf als van binnenuit. Dat betekent dat je ook geen last hebt van zweetkakkies. Heel fijn als het je even te heet onder de voeten wordt.

Wandelschoen van Regatta is robuust en comfortabel

Tijdens wandelingen over ruig terrein hebben je voeten nogal wat te verduren. Het is dus belangrijk om goede schoenen te dragen die je voeten beschermen. Dat kun je aan deze Burrell wel overlaten. De duurzame Vibramzool met grof profiel biedt een uitstekende grip en schokabsorptie. Ook het schokdempend EVA-voetbed doet goed zijn werk en zorgt voor veel comfort tijdens het lopen. Op hiel en neus zijn rubberen bumpers geplaatst die beschermen tegen stoten. De zachte hoge schacht biedt veel stabiliteit en comfort rond je enkels.

Of de Burrell-wandelschoenen van Regatta iets voor jou zijn, weet je pas als je ze past. Dat kan in veel outdoorwinkels. Er is er ongetwijfeld een bij jou in de buurt te vinden. De adviesprijs voor deze schoenen is 170 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!