Dorpscamping Gemert is Camperlocatie van het Jaar 2021

Luc Schaepkens

Dorpscamping Gemert in Noord-Brabant haalt de hoogste beoordeling op Campercontact. Met een gemiddelde van 4,92 uit vijf is het daarom de Camperlocatie van het Jaar 2021.

Dorpscamping Gemert: rust en goed verzorgde voorzieningen

De camperaars en bezoekers hebben gesproken. Dat doen ze elk jaar door op de NKC Campercontact-website hun beoordelingen in te vullen. De plek met de hoogste score wint de titel Camperlocatie van het Jaar. Die is dit jaar dus voor dorpscamping Gemert (foto boven het artikel). Deze camperplek ligt op loopafstand van het centrum en toch in het groen. Met name de rust en de goed verzorgde voorzieningen scoren hier hoog.

Eigenaren Hans Crooijmans en Chantal Vogels zijn erg trots: “Wij zijn onze gasten enorm dankbaar voor de waardering. We zijn amper twee seizoenen open en ontvangen al zulke mooie recensies. Dat is een pluim op ons werk en een goede motivatie om zo door te gaan.”

De andere winnaars

Op nummer twee – met een gemiddelde van 4,85 – de camperplaats bij Landschapscamping Sparrenhof in Gasselte, Drenthe. Op nummer drie Camperplaats Polderhaan in Harmelen met een gemiddelde van 4,84. Wat je noemt een miniem verschil. De winnaars in andere landen zijn:

België: Camperhoeve De Bonterie in Diksmuide, West-Vlaanderen.
Duitsland: Ferienhof de Slaaphoeve in Emlichheim, Nedersaksen.
Frankrijk: Camping Verte Rive in Cromary, Bourgogne-Franche-Comté.
Italië: Camping Venezia in Venetie, Veneto.
Spanje: Atalaia Camper Park in Foz, Galicië.

De site Campercontact telt in totaal ruim 2.200 overnachtingslocaties. Nieuwsgierig wie zich in 2020 Camperlocatie van het Jaar mocht noemen? Dat was Landgoed Lizzard, lees het artikel hier.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur