Dometic Patrol ijsbox is robuuste koelbox in drie maten

Luc Schaepkens

Het Scandinavische Dometic lanceert een nieuwe robuuste koelbox voor de Europese markt. De Patrol ijsbox is uitgebreid getest onder de zwaarste omstandigheden.

Dometic

Dometic spreekt bij zijn nieuwste lijn koelboxen liever van een ijsbox. De Dometic Patrol is robuust. Hij komt in de nieuwe kleuren Ocean, Olive en Mango. Een ijsbox of koelbox moet – aldus het bedrijf – de tand des tijds kunnen weerstaan. Stortregen, een rotsachtige ondergrond, schurend zand of modder mogen hem niet deren. De robuuste behuizing en de deksel van de Patrol ijsbox zijn daarom gegoten uit één stuk polyethyleen. En daarmee is deze Dometic koelbox gemaakt voor een lange levensduur.

Robuust en stoer, de Dometic Patrol.
Robuust en stoer, de Dometic Patrol.

Dometic Patrol met slimme functies

Naast de genoemde nieuwe kleuren is de Patrol ijsbox ook verkrijgbaar in de bekende Dometic-kleuren Slate en Mist. Bij elke koelbox zit een set verwijderbare stickers. Zo kun je aan jouw Dometic koelbox een eigen gezicht geven. De isolatie van de Patrol ijsbox is uitstekend. Deze koelbox houdt ijs dagenlang bevroren. Het voedsel en de dranken blijven ook bij warm weer goed koud.

De dikke wanden zijn PU-geïsoleerd. Het deksel heeft één scharnierpen over de volle breedte. De ijsbox heeft tal van slimme functies. Zoals een lekvrije afvoer en een diepvriesafdichting. De rubberen sluiting is met één hand te bedienen. Optioneel is er een accessoirehouder te koop voor je hengel. Maar je kan ook een bekerhouder of een flessenopener extra aanschaffen. De Dometic koelbox is vanaf nu zowel online als via de dealers beschikbaar.

heeft een inhoud van 18,8 liter. De Patrol 35 heeft een inhoud van 35,6 liter. De Dometic Patrol 55 heeft een inhoud van 54,3 liter.

Optionele bekerhouder en flessenopener.
Optionele bekerhouder en flessenopener.

Dometic groeit gestaag

Henrik Fagrenius, president EMEA-segment bij Dometic: “We breiden ons bedrijf uit en gaan verder in het segment consumptiegoederen door aantrekkelijkere producten toe te voegen. Ik denk dat ons aantrekkelijke design in deze gloednieuwe, opvallende kleurencombinaties een eigenaar zal vinden die zowel stijl als kwaliteit waardeert.

De Patrol ijsbox is klaar om nieuwe avonturen aan te gaan. We hebben dit product zo ontwikkeld en gemaakt dat het lang meegaat. We hopen dat elke kras een verhaal vertelt dat direct herinneringen oproept aan de excursies en leuke ritten die je met jouw box hebt meegemaakt.”

Kijk voor alle informatie op de site van Dometic.

Zoek je een koelbox die ook kan verwarmen? Dan is deze Makita een aanrader.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur