Doe mee en krijg een gratis caravan- of campertaxatie

Jos Mark

Ben jij benieuwd wat jouw caravan of camper nog waard is? Wij nodigen je graag uit om jouw rijdende vakantiehuisje gratis door ons te laten taxeren. Schrijf je in voor een caravan- of campertaxatie

Video

In onze Campingtrend video’s laten we regelmatig nieuwe caravans en campers zien. Steeds vaker krijgen we dan de vraag of we ook eens aandacht willen besteden aan een gebruikte caravan of camper. Daarom willen we jouw caravan of camper zien.
Een onafhankelijke taxateur van CCE (Caravan Camper Expertise) bekijkt jouw caravan of camper van onder tot boven en vertelt je onafhankelijk wat de waarde ervan is.
Van die taxatie maken wij een video en natuurlijk stellen we jou ook een paar vragen.

Gratis taxatie in ruil voor je medewerking

Het maakt niet uit of je caravan 2 jaar oud is of 20 jaar alle caravans en campers kunnen in aanmerking komen. We hebben een inschrijfformulier gemaakt waarin we wat informatie van je vragen. Met de verzamelde data doen we verder niets. We kijken alleen om welk product het gaat en we hebben wat gegevens van je nodig om met je te kunnen communiceren.

Met een tip van de taxateur

De taxateur kijkt tijdens de caravan- en campertaxatie onder andere naar vochtinwerking, het gas systeem en de banden. Maar ook naar roestvorming en de algemene staat van het voertuig. Tijdens de inspectie die ongeveer 50 minuten duurt komen alle belangrijke aspecten van het voertuig aan bod. Uit iedere taxatie komt sowieso een tip. Als alles in orde blijkt, krijg je alleen nog wat tips over het onderhoud. Is er wel wat mis dan krijg je een tip hoe het op te lossen en daarna te voorkomen. Je komt dus nooit helemaal voor niets.

Ook het gas systeem wordt gecontroleerd
Ook het gas systeem wordt gecontroleerd

Twee data beschikbaar

Aan de hand van de inzendingen selecteren wij tien deelnemers die persoonlijk worden uitgenodigd om naar een taxatie te komen. De taxaties vinden plaats op 18 mei bij Averesch campers in Rijssen en op 25 mei bij Duijndam caravans en campers in Delft. Het is van belang dat je daar met de caravan of camper naartoe kunt komen. De koffie staat klaar en Jos ontvangt je op een van te voren afgesproken tijdstip.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

jos-mark

Jos Mark

Eigenaar Campingtrend

Jos kampeert van jongs af aan. Tegenwoordig met echtgenote Ineke en hond Noa in een camper Carthago C-Tourer 145 RB LE.