Campers garage auto

Deze vijf campers hebben een garage voor een auto

Marije Onderwaater

Wil je met de camper én de auto op vakantie? Of vind je het gewoon leuk om je te verbazen? Check dan dit rijtje van campers met een garage voor een auto.

Als je langere tijd met de camper op vakantie gaat, of als je een grote camper hebt waarmee je niet zo veel bewegingsvrijheid hebt, kan het handig zijn om een extra vervoersmiddel bij je te hebben. Met gewone of elektrische fietsen kom je normaal gesproken al een heel eind. Een scooter of een motor – zoals DW bij zich heeft tijdens zijn reis naar Portugal en Spanje – is ook een idee. Sommige mensen gaan graag op pad met een camper én een auto. Dan is een camper met een garage voor een auto een uitkomst.

Concorde Liner 1090 GIO

Heb je een klassieke auto en wil je op vakantie lekker toeren door smalle Italiaanse straatjes of genieten van Spaanse kustwegen? Dan is de Concorde Liner 1090 GIO de camper voor jou. Deze liner op de Mercedes Atego 1530 L heeft namelijk een garage met plek voor een oldtimer. De garage biedt plaats aan een auto die maximaal 4,30 meter lang en 1,36 meter hoog is. Het maximumgewicht van de meereizende auto is 1400 kilo. De Concorde heeft een elektrische lier die de auto naar binnen kan trekken. De spoorbreedte en wielbasis zijn verstelbaar. Meer over deze camper met oldtimergarage lees je hier en op de site van Concorde.

Concorde camper autogarage
De Concorde 1090 GIO Liner
Concorde camper autogarage
De Concorde 1090 GIO Liner

Volkner Mobil Performance S

Op de Caravan Salon in Düsseldorf wist de Volkner Mobil Performance S zich van veel aandacht verzekerd, niet in de laatste plaats vanwege de Ferrari die ernaast stond te pronken. De inpandige garage van de Volkner Mobil is aan de zijkant te vinden. Er is niet alleen plek voor Italiaanse sportwagens, maar ook voor auto’s van andere merken. En moet je nog even sparen voor de auto? Dan gebruik je de garage tot die tijd voor (elektrische) fietsen of campingmeubilair. Meer weten over deze eyecatcher? Lees dan ons eerdere artikel of bezoek de website van Volkner Mobil.

Volkner Mobile Performance
De Volkner Mobile Performance S
Volkner Mobile Performance
De Volkner Mobile Performance S

Morelo Grand Empire

De Grand Empire is het vlaggenschip van Morelo. De liner is er in twee indelingen die 12 meter lang zijn en een laadvermogen van 11.300 kilogram hebben. Dat betekent dat de Grand Empire zijn hand niet omdraait voor wat gewicht meer of minder. Deze camper heeft dan ook een inpandige garage voor auto’s tot 4,6 meter lengte, denk bijvoorbeeld aan een Mini Cooper. De garage is voorzien van een elektrische deur en een elektrische lier met noodstopfunctie. Natuurlijk kun je de garage ook gebruiken voor een motor, scooter of fietsen. In dit artikel lees je meer over de 2023-campers van Morelo. Alle informatie is ook op de site van Morelo te vinden.

Morelo Grand Empire
De Morelo Grand Empire
Morelo Grand Empire
De Morelo Grand Empire

VARIOmobil alkoofcamper

VARIOmobil verkoopt luxe campers op maat. Dus wil je een autogarage in je camper? Dan kan dat natuurlijk! Elke camper van VARIOmobil biedt een zee aan ruimte, en dat geldt ook voor de alkoven die het merk maakt. De autogarage achterin is enorm ruim en verlicht. Klanten kunnen de garage verder helemaal naar eigen wens inrichten, waardoor de camper geschikt is om veel verschillende automerken mee te nemen. Meer weten over deze alkoofliner? Check dan de website van VARIOmobil.

VARIOmobil
De alkoofliner van VARIOmobil.
VARIOmobil
De alkoofliner van VARIOmobil.

Dembell campers

Het Hongaarse merk Dembell bouwt naar eigen zeggen luxe campers zonder compromissen te doen. De campers van Dembell zijn er in drie verschillende afmetingen. Ook de indeling en de garage van de drie campers verschilt. Voor mensen die een auto mee willen nemen, maar genoegen nemen met een kleine Smart, is er bijvoorbeeld de indeling met de kleine garage. Liever een grotere auto zoals een Mini mee? Dan is het grootste model meer geschikt. Op de website van Dembell zie je ze allemaal.

Dembell campers autogarage
De camper van Dembell met een kleine garage
Dembell campers autogarage
De camper van Dembell met een kleine garage

Campers met een wijnrek

Mag jouw auto wel thuisblijven en geniet je op vakantie liever van een goed glas wijn? Bekijk dan deze campers – én een teardrop – met een wijnrek.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…