Win met de Dethleffs Jubileum Winactie het aankoopbedrag terug

Luc Schaepkens

De Dethleffs Jubileum Winactie: koop je in 2021 een camper of caravan van dit Duitse kwaliteitsmerk, dan maak je kans op het terugwinnen van het complete aankoopbedrag.

Dethleffs Jubileum Winactie

Dethleffs viert zijn 90e verjaardag. Dat doet de camper- en caravanbouwer onder andere met speciale jubileummodellen, zoals de halfintegraal Just 90 of de caravanserie Aero. Waarover je hier dit jaar heel wat meer kunt lezen en zien. Rijk uitgerust en gunstig geprijsd. Maar er is meer. Zoals de grote Dethleffs Jubileum Winactie. Een actie met een hoge winkans. En je kunt niet zomaar de een of andere camper of caravan winnen. Nee, je wint precies die Dethleffs camper of caravan die je wenst. Namelijk je eigen in 2021 nieuw gekochte kampeermiddel. Dethleffs geeft het hele aanschafbedrag terug. Ook voor alle accessoires die erop zitten.

Zo werkt het

Particuliere klanten die tussen 1 januari 2021 en 31 december 2021 een koopovereenkomst sluiten voor een nieuwe Dethleffs camper of caravan dingen mee. Ze maken bij de Dethleffs Jubileum Winactie kans het complete aankoopbedrag terug te krijgen. Voorwaarden: het kampeermiddel moet nieuw zijn en gekocht bij een officiële dealer. Dat mag ook een camper of caravan uit de bedrijfsvoorraad van de dealer zijn. Met een beetje geluk heb je de nieuwe camper of caravan dus helemaal gratis voor de deur staan. Zo viert de klant het jubileumjaar mee. De Dethleffs-dealer die het kampeermiddel verkoopt, registreert de koper als deelnemer online. Het aankoopbewijs met daarop de handtekening van de koper is tevens het deelnemersbewijs.

Meer informatie is te vinden op de speciale Dethleffs Jubileum-site.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur