Dethleffs Beduin Scandinavia ook als het ijskoud is

Luc Schaepkens

Dethleffs ontwikkelde speciaal voor de Scandinavische markt de Dethleffs Beduin Scandinavia. Met ALDE vloeistofverwarming, vloerverwarming en veel binnenruimte. Het interieur is prachtig. Je ziet het in deze video.

Dethleffs Beduin Scandinavia: winterhard vlaggenschip

De Beduin van Dethleffs is terug. Hij komt beschikbaar in zeven indelingen. Standaard voorzien van warmwaterverwarming en elektrische vloerverwarming. Je kunt er vier seizoenen mee op pad. Geen winter is te koud voor deze caravan. Vandaar de toevoeging Scandinavia. Voluit heet hij dus Dethleffs Beduin Scandinavia. De naam is natuurlijk ook gekozen vanwege de nieuwe Scandinavische stijl van dit model. Volgens Dethleffs zorgen de verfijnde comfortabele ruimte, de perfect uitgeruste keuken, de natuurlijke materialen en het moderne meubelconcept voor een luxe kampeerervaring.

Dat klinkt natuurlijk mooi. Maar natuurlijk wil je deze caravan met eigen ogen zien. Daarom hebben we onderstaande video gemaakt. Zo kun je zelf oordelen of het interieur zo geslaagd is als Dethleffs zegt. We zullen op voorhand niet verklappen wat wij ervan vonden. Nieuwsgierig? Snel kijken dan.

Heb je de video gezien en ben je enthousiast geworden? Lees dan ons artikel dat we eerder over deze caravan schreven. Daarin staat onder meer:

Interieur moet je zien

Het interieur van de Beduin Scandinavia mag – of misschien wel moét – je zien. Het toont zeer open en dat schept veel ruimte. Modern, maar toch warm. Grijze leisteen, antraciettinten en witte oppervlakken in combinatie met hout. Een Noord-Europese compositie die de trend zal gaan bepalen. Directe en indirecte verlichting zorgen voor veel sfeer in het interieur. Er is keus uit drie verschillende stofferingen.

Lees hier het artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur