Designservies van Point-Virgule is afbreekbaar en oersterk in drie kleuren

Luc Schaepkens

De Point-Virgule Plant Fiber Collectie is een oersterk designservies in drie kleuren. Het gaat jarenlang mee en is bio-afbreekbaar.

Designservies 100% recyclebaar

Het milieuvriendelijke designservies bestaat uit elegant vormgegeven mokken, kommen, borden en sla- en besteksets. Het is verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs, mistblauw en oudroze. Die kleuren zijn ook nog eens prima te combineren. Doordat het is gemaakt van plantaardige vezels en herbruikbare grondstoffen is het 100% recyclebaar. Biologisch afbreekbaar dus. Het servies – gemaakt van ruwe bamboe en PLA – is daarbij ook nog eens oersterk.

De Plant Fiber Collectie kan prima in de diepvries en in de magnetron (tot 100°C, enkel opwarmen, niet bereiden). Je kunt het designservies met de hand afwassen of in de vaatwasser tot een temperatuur van maximaal 100°C. Dit designservies is verkrijgbaar bij de huishoudspeciaalzaak en bij webshops. Adviesprijzen: Mok 4,95 euro – Borden vanaf 5,95 euro – Kommen vanaf 6,95 euro – Besteksets vanaf 4,95 euro. Point-Virgule is een merk van LivWise. Ga voor meer informatie naar www.livwise.nl.

Zo is er bijvoorbeeld een bamboe snijplant en een bamboe afdruiprek. Prima te combineren met dit servies. Het handige rek heeft aan één kant twee niveaus. Voor de borden en de mokken. Maar ook bamboie glasonderzetters, slabestek en een theedoos zijn het bekijken waard. Voor het onderhoud heeft dit merk zijn eigen bamboe-olie. Nieuwsgierig wat dit duurzame merk nog meer voor moois heeft? Bekijk het hier.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur