De Winterwoods pop-up camping in Drenthe is vanaf 12 november open

Luc Schaepkens

Pop-up camping Winterwoods is vanaf 12 november te bezoeken. Winterwoods ligt midden in de bossen van Drenthe. Een workshop yoga. Of ontspannen in de outdoor hottub. En koken boven een zelfgestookt vuurtje.

Veel activiteiten bij Winterwoods

Er is van alles te doen bij Winterwoods. Zoals wegdromen in de hout gestookte hottub. Of deelnemen aan een van de workshops. Verken je inner zen tijdens een yogaklas of volg een koudetraining. Hierbij leer je je lichaam te controleren tijdens het dompelen in de Leberenplas. Als afsluiting van de dag bereid je jouw eigen stoofschotel boven het vuur. En voordat het echt afkoelt, kruip je in je knusse yurt waar een kacheltje voor behaaglijke warmte zorgt.

Winterwoods is overnachten bij de houtkachel

Overnachten in de traditionele en knusse yurts is een echte wildlife-beleving. De handgemaakte tenten uit Mongolië hebben een stevige isolatie. Het blijft in de tent de hele nacht heerlijk warm. Knus winterkamperen dus. De yurt is zeer ruim opgezet – 6 bij 6 meter – en traditioneel ingericht met comfortabele bedden, stoelen, kleden en een kastje.

De Winterwoods pop-up camping is te vinden in de dichte bossen, midden in een uitgestrekt natuurgebied met heide en water.  Een ideale plek om volledig tot rust te komen. Als je geluk hebt, spot je wellicht wel een bosuil. Op een steenworp afstand ligt de Leberenplas, een gigantische zwemvijver met een maximale diepte van 2 meter, die zich perfect leent voor een frisse ochtendduik.

Voor meer informatie, klik de knop onderaan!

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur