De voordelen van de Truma Combi 6E Heat Hybrid

Luc Schaepkens

Met de Truma Combi 6E Heat Hybrid kun je zelf een energiebron kiezen. Je stookt op gas, op stroom of op een combinatie daarvan. Met deze Truma verwarming heb je overal waar je staat snel warm water en een warme camper of caravan.

Truma Combi 6E werkt op stroom en/of gas

Met de Truma Combi 6E heb je snel een warme camper of caravan. Met de boost-functie warmt hij de binnenruimte namelijk tot aan 25% sneller op. Dat komt doordat het vermogen van de gasbrander en het elektrische verwarmingselement in deze stand worden gecombineerd. Je hebt zo 6900 watt aan vermogen. Bij de Truma Combi 6E zijn twee elektrische verwarmingsbuizen van elk 900 watt ingebouwd. Verwarm je op stroom, dan heb je een geruisloze verwarming. Ideaal voor de nacht. Natuurlijk is er ook geen uitstoot. Geen stroompaal voorhanden? Dan stook je zuinig op gas. Je kunt met deze Heat Hybrid heel flexibel overstappen van gas op stroom en weer terug.

De voordelen op een rij

  • Gebruiksvriendelijk: in de elektrostand is de verwarming compleet geluidloos.
  • Economisch: op elektriciteit in de daluren om gas en diesel te sparen.
  • Milieuvriendelijk: geen enkele uitstoot in de elektrostand.
  • Comfortabel: automatische klimaatregeling gekoppeld aan een Truma-airco.
  • Efficiënt: hoge werkingsgraad bij een extreem laag verbruik.

Truma per app bedienen

Op het paneel van de CP Plus stel je in of je met de Truma Combi 6E op gas of op stroom wilt verwarmen. Met een smartphone-app is de Truma-verwarming ook te bedienen. Zo kun je de verwarming iets hoger zetten als je bijna bij de camper of caravan bent. Er is ook een Heat Hybrid-variant op stroom en diesel. Meer weten over deze Heat Hybrid? Kijk dan ook in het maartnummer van ons gratis digitale Campingtrend Magazine. Nog geen abonnee? Regel hier dat het gratis magazine voortaan elke maand op je digitale deurmat valt.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur