De oudste camping van Nederland

Luc Schaepkens

De Kennemer Duincamping Bakkum of in de volksmond, Camping Bakkum.

Nostalgie, vrijheid en jezelf kunnen zijn

Dat is het motto van Kennemer Duincamping Bakkum. Het gevoel van ‘samen zijn’ staat altijd voorop. Samen eten, samen kamperen en samen rond het kampvuur zitten. Samen barbecueën, naar het strand en samen op ‘Bakkum’ logeren. Geniet van de vriendelijke sfeer en de ruimte om jezelf te kunnen zijn en de vrijheid die de natuurlijke omgeving je biedt!

Oudste camping van Nederland

In 2014 vieren we het honderdjarig bestaan van Kennemer Duincamping Bakkum. Dat maakt ‘Bakkum’ de oudste camping van Nederland. Er is in al die jaren veel veranderd. En camping Bakkum is uiteraard met zijn tijd meegegaan. Maar die ontspannen sfeer van toen, die is gebleven.

Moderne voorzieningen

U kunt op Kennemer Duincamping Bakkum gebruik maken van moderne voorzieningen. Zo staan er op de camping bijvoorbeeld tien sanitair gebouwen. Allemaal ruim, verwarmd en met moderne was-, douche- en toiletfaciliteiten. Op het sfeervolle winkelplein kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen, een babbeltje met de buurman of een lekker frietje. Hé, en het is vakantie: neemt u een ijsje toe?

Kamperen op Bakkum

Op camping Bakkum kunt u kiezen uit heel veel verschillende kampeerplaatsen. Van Tentplaats tot Speelplaats, van Zonplaats tot Bosplaats. Nieuw in 2012 zijn de Vrijbuiterplaatsen. Dat zijn kampeerplaatsen met heel veel extra’s. Denk bijvoorbeeld aan een BBQ-plaats, een waterplaats en een gezamenlijke overdekte eetgelegenheid. U ervaart hier het ultieme strandgevoel.

Logeren op Bakkum

Op Bakkum kunt u ook diverse accommodaties huren. De sfeervolle groepsaccommodatie Bakkums Hoeve bijvoorbeeld. Maar ook compleet ingerichte Strandhuisjes, Tenthuisjes, Duinlodges en Kampeerbungalows.En wat denkt u van de Oldtimer Caravans? U beleeft er het kampeergevoel van vroeger. Geheel ingericht in de jaren 50 en 60. Ze staan op de mooiste plekjes van de camping.
Kennemer Duincamping Bakkum Zeeweg 31, 1901 NZ Castricum aan Zee

Telefoon: +31 251661091
Fax: +31 251661089
internet: www.campingbakkum.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur