De Nissan Office Pod Concept is de ideale mobiele thuiswerkplek

Luc Schaepkens

Met een mobiele thuiswerkplek creëer je een kantoor waar je maar wilt. Dat zou prima kunnen met de Nissan Office Pod Concept. Althans, als Nissan hem ook echt gaat maken.

Mobiele thuiswerkplek waar je maar wilt

Thuiswerken is het devies tijdens de coronapandemie. De een heeft er vrede mee en maakt er iets moois van. De ander ziet de muren op zich afkomen na de nodige maanden. Mensen worden in dit soort situaties creatief. Zo kun je bijvoorbeeld een Kip caravan op je oprit laten zetten als thuiswerkplek. Maar het kan nog leuker. Wat dacht je van dit idee van Nissan? De Nissan Office Pod Concept is een luxe kantoor mét een stuur. Je rijdt je kantoor daarmee naar de meest mooie en afgelegen plekken. Heerlijk genieten van rust en natuur. Wie wil zo nou niet zijn werkdag doorbrengen?

Veel voorzieningen

Met alle luxe voorzieningen tover je een dag op kantoor om in een vakantiedag. Basis is de Nissan NV 350 bestelbus. Hij heeft een bureau én een bureaustoel aan boord. Deze schuiven uit de geopende achterklep naar buiten. Lekker werken in de frisse lucht. Daar kun je ook relaxen. Want via een trap loop je zo naar het balkon op het dak van deze bus. Daar is een grote loungeruimte. En mocht het gaan regenen, dan is er een grote paraplu voorzien.

Nissan Office Pod Concept lijkt op golfbal

Het uiterlijk van deze Nissan Office Pod Concept is al net zo bijzonder als het interieur. Het exterieur heeft namelijk wel wat weg van een golfbal. Het busje is voor het eerst te zien op de virtuele Auto Salon van Tokyo 2021. Tot nu is het slechts een concept. Maar het zou zomaar kunnen dat Nissan er brood in ziet. Compacte camperbusjes zijn populair. Dus waarom niet in combinatie met een mobiele werkplek? Wij zien de Nissan Office Pod Concept wel zitten. Denk er een kampvuurtje en een hangmat naast. Na een dag hard werken kan de bbq aan. Best vol te houden toch?

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur